Sivut

perjantai 7. maaliskuuta 2014

Sohvien verhoilua ja pikku ostoksia

 Raquelle on nyt elellyt viikon päivät yksinään ja nämä aamukahvit hiljaisessa yksinäisessä keittiössä alkavat olla vähän liikaa. Mutta nainen ei aio antaa periksi. Hän on päättänyt, että tästä selvitään, eikä hän aio pyydellä Artturia takaisin. Menköön jos kerran oli niin kova polte sinne ulkomaille lisäoppiin ja luomaan uraa kenkäsuunnittelijana. Olisi vain suutari pysynyt lestissään, tuhahtelee Raquelle ajatuksissaan ja luo katseensa ulos ikkunasta... Aamukahvin jälkeen hän aikoo lähteä katsastamaan sitä uutta liiketilaa, joka tyhjenee Madeleinen toisessa päässä olevassa liiketalossa. Päivä vain näyttää olevan varsin harmaa ja taitaa jopa sadella tihkuakin... ihan kuin huhtikuussa, vaikka ollaan vasta maaliskuun alkupuolella...

Tässä eilen ostetut vihannekset leikkuulaudalla. (nukkiskirpulta)
 Aikoo Raquelle vissiin keittää jossain vaiheessa vihanneskeittoa, tai sitten ehkä gratiinia uuniin... nyt kun tuo nopea uusi kiertoilmauunikin :)
 Mutta kaikkein onnellisin Raquelle nyt juuri on näistä uusista sohvista, joisen verhoilu onnistui hänen mielestään kohtuullisen hyvin. Hän on ottanut monta kuvaa, eikä malttanut hylätä yhtäkään niistä, varsinkin kun hän kokeili eri tyynyvaihtoehtoja. Vieläkin puuttuu ne irtotyynyt istuimista, mutta ei nuo sohvat niitä kyllä tarvitsekaan. Silti ne vissiin täytyy ainakin koemielessä tehdä.4 kommenttia:

 1. Kylläpä on ihanan näköistä....ja toi Raquelle niin kaunis <3 Kyllä kelpaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija. Raquelle on kyllä nätti nukke ... öhm... siis nainen. :) kiva jos tykkäät hänen kodistaan, sitä tässä vielä pitkää saan kyllä laitella, ennenkuin on suht koht valmista. Mut kiva on tehdä.

   Poista
 2. Onpas täällä Raquellilla kaunis koti, sohvat ja keittiöstä tykkäsin kanssa. Kelpaa siinä ihastella pöydän ääressä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leila, on niin hauska jos muutkin tykkää, kun itse on ihan intoo piukassa joskus kun näitä vääntää :)

   Poista