Sivut

torstai 6. maaliskuuta 2014

Iina on laittanut "tuulemaan"

Nyt kuuluu kummia. Kaappitalo ei taida olla luotu vakaaksi onnen tyyssijaksi kenellekään, koska siellä on niin usein vaihtunut kaikki. Asukkaat varsinkin. Viimeksi sinne muuttivat siis Iina ja Artturi, mutta nyt kaupungilla huhutaan, että Artturi on muuttanut pois ja Iina jäänyt asuntoon yksin ja vaihtanut etunimensä Raquelleksi, joka on hänen alkuperäinen oikea nimensä. Iina oli vain ystävien antama lempinimi joka tuli jostain, jota kukaan ei enää muistanut.
Minne meni Artturi? Sitä emme tiedä, emmekä ole varmoja, miten pysyvä heidän välirikkonsa on, mutta kaikkea voi sattua myös nukkemaailmassa. Kaikesta huolimatta Raquelle näyttää erittäin energiseltä ja puuhastelee ihan onnellisen näköisenä kodissaan. 
Talossa oli jo Artturin aikaan ostetut kaksi Ikean pinkkiä sohvaa, joista Raquelle ei pitänyt. Tai siis niiden kankaasta ja pinkistä väristä, sohvat sinänsä ovat kyllä hänen mieleensä. Niinpä hän tilasi netissä "Kangashuutokaupasta" muutamia kankaita ja valitsi niistä mielestään osuvimman sohvien verhoilukankaaksi. Tässä hän on saanut toisen sohvan jo lähes verhoiltua ja katselee, että sopiiko se paikkaansa -hänhän kätevänä emäntänä suoritti verhoilutyön työn itse. ;)
Raquelle on päättänyt aloittaa blogin ja ottaa kuvia uudistuneesta sohvastaan... mutta eikö nyt kannattaisi odottaa, että molemmat sohvat ovat kunnossa ja ne suunnitellut irtotyynyt ja kaikki muu? No, Raquelle taitaa olla vähän samanlainen, kuin minä itse, malttamaton ja kaikesta pitää äkkiä saada kuvia, kun vähänkin alkaa näyttää valmiimmalta :).
 Vielä hetkinen istuen ja ihaillen kättensä töitä ....
 ... joista toinen odottaa tässä, että saisi myös uuden "puvun" päälleen. Tässä on vasta liimattuna pehmusteet paikoilleen. Sitten ne vielä ommellaan käsin noista saumakohdista kiinni, jotta ne "istuisivat" paremmin ja vasta sitten laitetaan uusi kangas. Sekin on ommeltu kaavojen mukaan leikatuista paloista muotoonsa. Kaavat oli helppo piirtää sohvan mukaan.
 Raquelle on pannut tuulemaan myös keittiössä. Hän kyllästyi ramppaamaan rappusissa kellarin ja keittiön väliä ja hankki ison jääkaappipakastin yhdistelmän ja samalla myöskin sähköhellan, vaikka hän rakastaakin keittiössä olevaa vanhaa puuhellaa ja laittaa siinä pääasiassa ruokaa. Kuitenkin hän on sitä mieltä, että  joskus on näppärämpää käyttää sähköliettä.
Mahtaako Raquelle odottaa vieraita, kun näyttää pöytä olevan katettuna kahvitusta varten? Ehkäpä, sillä hänellä käy paljon vieraita.
 Jahas, siinähän talon rouva (vai onko hän sittenkin neiti? Olivatkokaan naimisissa ollenkaan Artturin kanssa) onkin menossa uuden uutukaiselle jääkaapilleen. Todellisuudessa tämä jääkaappi on jo monta vuotta vanha ja kulkenut eri taloissa ja kokoonpanoissa sopimatta täydellisesti minnekään. Tännekin ajateltuna tuo väriyhdistelmä on aivan väärä, mutta Raquelle tietenkin näppäränä naisena tuunaa sen jossain vaiheessa, ainakin tuon punaisen osan.
 Hellan yläpuolellekin tuli kuin taikaiskusta kaappitilaa kun hommattiin tuo sähköhella (ella :) ). Kyllä Raquellen nyt kelpaa huushollata keittiössäänkin pikkuhiljaa. Kunhan vielä saataisiin tuon työpöydän kaapinovet saranoilleen ja pesualtaalle hanat. Pesuallas olikin helppo siirtää toiselle seinälle hellan tieltä, kun vesijohtoja ei vielä oltu vedetty
:-D

Tässä kuvassa näkyy tuo pesuallaskaappi, johon on integroitu (kuvitteellisesti) tiskikone. Laatoitusta tulee vielä jossain vaiheessa vähän kaapin taakse seinään ja täällä on jo yksi kivan näköinen hylly odottamassa vain hieman tuunausta ja tanki pyyheliinapeitettä varten ja sitten se kiinnitetään tuohon pesualtaan yläpuolelle myös. Tuskin maltan odottaa päästä kirjailemaan sitä pyyheliinapeitettä ...


Kyllä sinne nyt taitaa kahvivieraita olla tulossa, kun siellä niin puuhaillaan .... Kai mun on mentävä sit tekemään se toinen sohva valmiiksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti