Sivut

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Tiedote lukijoilleni

Rakkaat lukijat. Ensinnäkin ihanaa sunnuntaita kaikille. Aurinko paistaa ja linnut laulaa ja kesää kohti mennään kohisten.
Mutta asiani on se, että olen tässä eilisen ja tämän aamun aikana koittanut vähän siistiä ja järkeistää näitä blogijuttujani ja koska se toinen nukketaloblogini "Harmaata ja Vaaleanpunaista" ei sitten pysynytkään irti tarinoista, vaan tuppaa rönsyilemään tänne Madeleinellekin koko ajan, niin poistin tuon blogin ja siirrän talon kuvat ja jutut tänne. Varsinkin, kun Kaarina on myynyt tuon talon Roccon pariskunnalle, jota ette vielä tunne, mutta pian kyllä :) Kaarina meni kimppaan majatalon Unton kanssa ja muutti sinne adoptiolapsineen -siellähän sitä tilaa on kaikille yllin kyllin...
Niin, että pyydän vähän kärsivällisyyttä, kunnes saan tämän saitin toimimaan paremmin. Vähän sekavia on nuo yläpalkin sivutkin vielä, mutta niiden tarkoitus on esitellä eri talot kuvina ja vain muutamalla sanalla, sitä mukaa kun tulee valmiita huoneita jne. Varsinaiset jutut ja kuvakertomukset käyn edelleen etusivun blogissani. Että näillä mennään... ja mukavaa pyhäpäivää!

Ps. Emma halusi esitellä teille polkupyöränsä, jolla hän huristelee pitkin Madeleinea ja aina keskikaupungille saakka ja pian häneltä alkaa tulla taidettakin, kunhan vauhtiin pääsee tuolla uudessa ateljeessaan.
Emman kasviostot ja ihana metallinen kirjoituspöytä ja tuoli uuteen kotiin

Tällä pyörällä on nopea suhauttaa taidetarvikkeita ostelemaan ja gallerioihin

Niin ja Emma kävi myös optikollakin tässä hiljattain ... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti