Sivut

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Tänään puhutaan Roccon perheestä :)

Tein juuri tuonne "Roccon talo" sivulle esittelyn tästä pikku perheestä. Sinne tulee sitten kuvia valmistuneista huoneista ja perheen tärkeimmistä tapahtumista pikkuhiljaa.
Tässä kerron laajemmin tapahtumista.
 Tänään sain inspiraatiota jatkaa tuota pahasti keskeneräistä taloa, jotta Roccojen olisi vähän mukavampi asettua sinne taloksi.
 Talo aamulla 10. maaliskuuta 2013. Ikkuna-aukot ammottavat mustina ilman ruutuja ja tiiliverhousta on aloitettu hieman oikealla alanurkassa - säälittävää.
"Mitähän tästä kaikesta tulee" ? 

 Rositan huoneessakin paljas lattia, kuten oli tuolla makuuhuoneessakin. Sentään on hieno peilipöytä flikalle laitettu. Hämmentää pientä tyttöä, joka ei ole tottunut edes omaan huoneeseen, saati omiin tavaroihin, nukkekotikin on ja oma pöytä ja tuoli läksyjen tekoon
 Rouva parka on niin epätietoinen siitä, miten tätä remonttia oikein aletaan jatkamaan, että hänelle tulee päänsärky...
 ... ja hän kellahtaa sohvalle sitä potemaan.
No, äläs nyt huoli Hildegard, kyllä me tästä selvitään, tuumii hänen miehensä ja on jo lähtenyt apua hakemaan. Hän tietää, ettei hänestäkään, vahnasta näyttelijästä, ole talon rakentajaksi, joten pitää etsiä joku joka osaa.
Eikä aikaakaan, kun talon alkaa kohentua

Tytön huoneen listoja laitettu

samoin lattiapäällyste

Kuva vääristää lattian väriä :(

myös makuuhuone sai listat ja lattiamaton
 Kun Eugen kävi naapurissa puhumassa Åbergin Tuomaksen kanssa, niin johan alkoi tapahtua. Tuomas kokosi työkalunsa ja tuli paikalle. Ensimmäisenä hän tilasi rakennusliikkeestä lattia- ja kattolistoja ja lattiapäällysteitä. Remppa alettiin makuuhuoneista. Niin ja ikkunaruudut asennettiin myös, Tuomas vähän ihmettelikin, miten perhe oli pysynyt siellä lämpimänä tuon ensimmäisen yön, kun kaikki ikkunat olivat pelkkiä aukkoja :)
Mutta nyt ei lämpö karkaa enää ja ikkunapuitteetkin listoitettiin kauniin ruskeilla listoilla. Rositan huoneeseen tuli niin ihanan värinen latttiamatto, että oikein harmittaa, kun se kuvissa ei näytä yhtään oikean väriseltä. Mutta tuleehan noita kuvia lisää aina kun tulee jotain uutta taloon, niin pitää katsoa, että kuvaa sellaisella säällä, että valotus on oikea.
Mutta nyt ovat Roccot oikein tyytyväisiä, kun saivat miehen tekemään heidän talonsa kuntoon ja he itse voivat alkaa tutustua naapurustoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti