Sivut

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Puhdistavaa puhdistusta

Tänään se sitten tapahtui. Sietokykyni rajat tulivat vastaan siinä, minkäverran tämä huusholli kestää krääsää. Aamulla minun piti oikeastaan lähteä heti aamukahvit juotuani Värisilmä liikkeeseen hakemaan liimaa, liisterijauhoa, mattopuukon teriä yms. Näin suunnittelin siis eilen illalla, kun yritin liimailla pahvilaatikkotaloni toista (uutta) huonetta kasaan. Sainkin siihen muutaman biltematikun liimattua seinään kun kalusin oikein tarkkaan liimapurkin jämät. Leikkasin jopa muovisen putelin kahtia, jotta sain jokaisen pisaran talteen.
Hukkaan heitettyä aikaa ja vaivaa kaikki tuo, sillä kun tämä aamu koitti ja näin maan valkoisena ja taivaan täydeltä tulevan lisää pyryä, alkoi kaikki tämä sekasorto täällä sisällä yhtäkkiä tympiä minua ja ajattelin, että tällä menolla en ikinä tule saamaan yhtäkään taloa valmiiksi ja koko kotini on kuin sikolätti kaikenmaailman "tätäkin voisi tarvita" krääsän alla.
Join siinä sitten rauhassa kahvia ja katselin lumihiutaleiden tanssia ikkunoista, jotka myös surullisen likaisina pyytelivät apuani. Kissat kun tökkivät nenällään reitin ikkunaruudun alaosaan ikkunalaudalla kulkiessaan.
Yhtäkkiä tein päätöksen. Nyt lähtee kaikenmaailman säästetyt pahvinpalat ja tyhjät laatikot ja; PAHVITALO! Sitten vain kannoin sen kaiken roskikseen. Ette usko, miten puhdistavalta tuntui.
Sitten vielä imuroin, hajotin puolet venkulapiirongista ja voi että aina vain tuntui paremmalta ja puhtaammalta mun sisällä.
Olen niin tyytyväinen päätökseeni, että tuli oikein fiilis tehdä kaikkea pientä valmiiksi tuonne kaappitaloon. Kuten tarjotin kannattimet, sun muuta. En toki tänään vielä niitä tehnyt, mutta nyt on niin kiva alkaa kaikkee tommosta, kun ei tarvii koko ajan ajatella noita rakennushommia.
Jäikö ketään vaivaamaan se, miksi minä hajotin piirongin? :)
Jep, juttu on niin, että sen piirongin laatikot eivät toimineet kunnolla, vaan ne romahtivat jatkuvasti kiskoiltaan ja olivat vinksallaan sinne tänne. Otin siis laatikot irti ja niin minulla on vain piirongin kehikko. Mitä teen kehikolla? No, nukketalon!!! Mutta millaisen, siitä en paljasta vielä mitään, enkä pidä sillä muutenkaan mitään kiirettä. Tätä ei nyt hosumalla pilata.

1 kommentti:

  1. Se mikä oikealta tuntuu, niin sehän on oikein :D You go girl! Kiva nähdä mitä saat sinne piironkiin aikaan!

    VastaaPoista