Sivut

torstai 20. maaliskuuta 2014

Emman talon vaiheilla

Talo tuli pohjamaalatuksi muutamassa päivässä kahteen kertaan jonka jälkeen Tuomas puhui Emmalle tapettien hankinnasta. Niinpä he lähtivät yhdessä niitä hakemaan ja siinäpä vierähtikin kokonainen päivä. Malleja oli niin paljon ja vaihtoehdot alkoivat olla vähän liikaa Emmalle. Tuomas koetti myös auttaa valitsemaan ja järkeillä Emman puolesta.Kun tapetit oli valittu, he menivät syömään mukavaan pieneen ravintolaan ja ennenkuin kumpikaan tajusi, oli myöhäinen ilta! Miten tämä näin meni, ihmetteli Tuomas ja teki kiireesti lähtöä kotiin. Nyt Helena on kyllä kiukkuinen, hän ajattelee polkiessaan pyörällään Emman talolta kohti majataloa.

Seuraavana päivänä Tuomas lähtee todella aikaisin kotoa, jottei tarvitsisi alkaa kinastelemaan Helenan kanssa eilisestä. Helena näet nukkui, Tuomaksen tullessa illalla kotiin. Oli hänelläkin ollut rankka päivä lasten ja majatalon kanssa ja hankalia asiakkaitakin oli ollut. Helena oli siis mennyt aikaisin nukkumaan, heti kun oli saanut lapset sänkyyn.
Mutta nyt on uusi päivä ja Tuomas on ripeänä työn touhussa Emman talolla. Onneksi ei Emmaakaan näy, hän ajattelee. Saanpahan rauhassa tapiseerata ja niin hän alkaa vauhdilla vetämään tapetteja seiniin.
Hän saa päivän aikan valmiiksi kylpyhuoneen ja keittiön, sekä eteishallin tapetoinnin. Koko päivänä ei Emmaa näy työmaalla. Tuomas ajttelee silti häntä koko ajan ... ja sitä, missä hän on ja mitä tekee. No, nyt täytyy karistaa tällaiset mietteet ja lähteä kotiin Helenan ja lasten luo. Mutta se ajatus ei enää tuntunut yhtään mukavalta...
Kylpyhuoneen tapetti
2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Maija :) pian tulee parempiakin kuvia, joissa näkyy kaikki vähän selvemmin...

      Poista