Sivut

torstai 13. maaliskuuta 2014

Emman talon pohjamaalaus tehty

Emma Sironen on ollut koko päivän niin iloinen, kun hänen talonsa on nyt kokonaan maalattu kahteen kertaan valkoiseksi. Tästä on nyt hyvä jatkaa tapettien valitsemista ja jotenkin tuolla valkoisissa huoneissa kulkeminen on inspiroinut häntä niin paljon, että hän haluaisi, että ullakolle tuleva ateljee tehtäisiin kaikkein ensiksi kuntoon. Hän kyllä voi majailla vielä niin kauan majatalossa, että muut huoneet saadaan tehtyä ja samalla hän voisi tulla joka päivä tänne ikäänkuin töihin, jos hänen ateljeensa olisi valmis. Ehkäpä tuossa on asiaa...
Samalla, kun olen maalannut taloa, olen mietiskellyt noita ikkunoita ja ovia. Sehän tässä on seuraava työ. Saapas nähdä, miten minulta onnistuu tuo ovien valmistaminen.
Tänään muuten näinkin netissä kuvan huoneesta, jossa oli juuri sellaiset ikkunat, jotka sopisivat tähänkin taloon mielestäni hyvin. Ehkäpä piirrän huomenna kuvan tulevista ikkunoista ja ovista ja laitan tänne... nyt ei jaksa, kun sänky lähettelee terveisiä jo minullekin. Kaipa kömmin tästä nukkumaan ja mietiskelen hetken sängyssä vielä tuota valaistuspuoltakin, että millainen se tässä talossa olisi. Buona notte!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti