Sivut

perjantai 1. elokuuta 2014

Tuleeko sininen jäädäkseen

Sininen väri ei ole koskaan ollut suosikkejani sisustuksessa. Eikä pahemmin pukeutumisessanikaan. Mutta nyt näyttää siltä, että sininen tunkeutuu elämääni vähän sieltä ja täältä... Omassa kodissani lähinnä turkoosina, mutta nukkekodeissa on alkanut esiintymään ihan rehellistä sinistä ja olen alkanut pikkuhiljaa pitää tuosta väristä. Jopa niin paljon, että olen alkanut miettimään tuota Sannan keittiön laittamista kokonaan sinivoittoiseksi. Mitä mitä? Voiko olla? No, katotaan nyt (hänhän on nyt siellä maalla edelleen ja minä saan tehdä täällä mitä tahdon *wirn* )
No, joka tapauksessa Sannan kotiin on ilmestynyt kaunis sinivalkoinen kahden hengen teekalusto ja joitakin viikkoja sitten nikkaroin parista pienestä vanerin kappaleesta keittiökalusteen, jonka maalasin siniseksi ihan sen takia, että sellaista maalia sattui tuolla olemaan. Nyt sitten olisikin suunnitelmissa käydä ostamassa lisää vaneria ja nikkaroida samaan mittakaavaan (nythän tuolla keittiössä kaikki heittelee kokonsa puolesta ja on vähän levoton vaikutelma) ihan uudet keittiökalusteet, tai siis nuo alakaapit. Seinässä olevat kaapit ja hyllyt saavat jäädä tuollaisiksi kuin ovat. No, laitan tässä pari kuvaa ja mietiskelen asiaa...


2 kommenttia:

  1. Tykkään kovasti tuosta keittiösi värimaailmasta, on kiva, kun näissä mittakaavoissa voi kokeilla erilaisia värityksiäkin. (Ja saa helposti muutettua, jos ei tykkääkään) Minulla on yksi vähän samaan tapaan (sinisellä ja oranssilla) tehty sisustus, josta tykkään kovasti, mutta tykkään myös maanläheisistä sisustuksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leila :) Olen samaa mieltä, että on tosi kiva kun voi mielensä mukaan aika helposti vaihtaa niin värimaailmaa, kuin tyyliäkin näissä nukkekodeissa. Toista se olisi ihan reaalimaailmassa alkaa... :) Mä tykkään eniten värikkäistä sisustukista, mutta kyllä sellanen harmoninen ja maanläheisin värein tehty minuakin aina välillä houkuttelee.

      Poista