Sivut

tiistai 29. heinäkuuta 2014

Helteellä ei jaksa ...

Kaikkien talojeni elämä näyttää aivan pysähtyneeltä. Helle vain jatkuu, eikä kukaan jaksa tehdä mitään. Luulenpa, että kaikista taloista on lähdetty mahdollisuuksien mukaan lomalle.
Kun kävin eilen vähän kurkistelemassa Sannan ja Peterin luona, sielläkin oli hyvin hiljaista. Keittiön pöydällä oli lappu, jossa luki, että saan tehdä siivoustöitä ja järjestelyjä vauvan taloon tulon johdosta, mikäli haluan, mutta talon väki on lähtenyt maalle lomalle ja viipyvät siellä elokuun puoliväliin saakka, jolloin on kuulemma poikavauvan ristiäiset. Niitä kait järjestellään ja suunnitellaan siellä maalla nyt sitten mummon ja tyttöjen kanssa. Peterilläkin on loma sairaalasta.
Nuo olivat kyllä hyviä uutisia ja minä yritin vähän jopa järjestellä taloakin eilen, vaikka oli niin helkutin kuuma, että jopa nukkekodin huonekalujen siirtelemisessä alkoi hiki valua virtanaan. :)
En vain ymmärrä, miten tähän taloon saa mahtumaan kaikki vauvankin tavarat! Ovatko ne muka hankkineet jo vaunutkin? Tuskinpa. Lähtivät vain mummolaan lomailemaan ja minun tietenkin pitää hommata ne vaunut sillä välin... ja hoitopöytä, sänky ja kaikki muu... ja tässä helteessä ... :-D
No, kyllä minä sen suloisen vauvan eteen voisin nähdä vähän vaivaakin ja kaipa heillä siellä mummolassa jonkin näköiset matkarattaat ja matkasänky on vauvalle...
Mutta tältä näyttää tällä hetkellä heidän kotinsa olohuoneessa:
 Karsin vähän kalusteita ja nyt näyttää mielestäni aika rauhalliselta ja ehkä hivenen tilavammaltakin. Tuohon vasemmalla seinällä olevalle tasolle tulee televisio syksyyn mennessä. Täällä on sitten tilaa koko perheen katsella filmejä ja lapset voivat myös leikkiä vähän tuossa lattialla leluillaan, kun vanhemmat katsovat teeveetä ja juovat iltakaffetta ... jne :) Nyt ehkä annan tämän huoneen viimeinkin olla näin, jotta perhe voi alkaa ostelemaan kirjoja hyllyihin ja tauluja seinille tuon yhden lisäks Tuo vasemmalla seinällä oleva on valokuva mummosta ja tämän isästä silloin, kun mummo oli pikkutyttö.
 Saas nähdä, mitä Sanna sanoo, kun palattuaan näkee, että olen tuonut nuo mustat korituolit Iinan bungalovilta tänne? Mutta ne sopivat mielestäni paremmin, kuin se aiempi Ikean matala lepotuoli, joka nyt meni varastoon odottelemaan sopivampaa paikkaa. Eikä Iinakaan enää näitä tuoleja tarvitse, kun hänellä on jälleen ihan uudet kuviot mielessään, joista kerron myöhemmin lisää. (Mulla on ihan huikea uusi tarina Iinalle, mutta täytyy nyt ensin saada tämä talo kondikseen)
Sininen pöytä tässä olkkarissa on tilapäisratkaisu ja tuotu Pian ja Petran (Sannan kaksostytöt) parvelta. Aion nikkaroida tähän olohuoneeseen ihan tänne räätälöidyn sohvapöydän, kunhan olen käynyt ostamassa vähän vaneria tuolta "Tynkyltä" (Paikallinen yritys, joka tekee levykalusteita ja myy puutavaraakin)
Niin, siis vaikk helle painaa päälle, niin sain kuin sainkin viimeisteltyä tuon sohvan ja niitähän on itseasiassa kaksi samanlaista. Helmaosa päällisestä oli kiinnittämättä ja huolittelematta ja liimasin sen kiinni molemmissa sohvissa. Olen vähän miettinyt, etää laittaisiko tuonne helmaan vielä mustan kapean pitsin kiertämään sohvan alaosaa... mutta en oikein tiedä... No, katellaan.
Siivousurakkani lopuksi hain jääkaapista pullon skumppaa ja kävin koputtelemassa jos naapureista ketään olisi kotosalla ja tulihan sieltä komea pappi seurakseni, sekä Elli ja Artturikin. Mutta kuvia eivät antaneet ottaa. :)

1 kommentti:

  1. Im sure you'll find a place for the baby furniture, I love the living room and its very hot and humid here you can drink the air..I hate it

    ox
    Marisa

    VastaaPoista