Sivut

tiistai 5. elokuuta 2014

Ahkerana on oltu :)

Parvihuoneen uudistusta...
Vauhti senkun kiihtyy helteestä huolimatta täällä kaappitalon (Barbimittakaavassa) valmistelutyömaalla. Vaikka työmiehiä on vain yksi ja sekin on työnainen, eli minä, niin kummasti sitä vaan on yhtäkkiä alkanut huoneet jälleen kerran ja toivon mukaan nyt viimeistä kertaa löytämään muotonsa ja saamaan jotain kalusteitakin.
Sain muutamia vanerinkappaleita pojaltani muutama päivä sitten ja siitäkös innostuin väsäämään Sannan kaksotytöille, Pialle ja Petralle uudet sängyt. Heidän vanhat sänkynsähän olivatkin niitä Mattsonien lasten vanhoja sänkyjä, jotka Sandra ja Henrik olivat taloon aikanaan jättäneet. Nyt Pialle ja Petralle tulee aivan uudet valkoiset sängyt. Tällä hetkellä ne ovat vielä ilman petivaatteita ja olen ajatellut myös koristemaalata niiden päädyt ja ehkä laidatkin, mutta ainakin päädyt. Sänkyjen malli on varsin simppeli "Ikeamainen", kun minun työkaluillani ei nyt vaan pysty mihinkään kovin koristeelliseen puun työstöön.

Huonehan on itseasiassa melko matala parvi. Laitoin nyt sängyt toiselle seinälle ja tuonne sinisen tuolin jatkeeksi peräseinälle tulisi sitten tyttöjen vaatesäilytys. Joko ihan vaatekaappi tai ehkä kuitenkin ennemmin vain tanko, jossa nätit mekot näkyisivät aina... (sitten kun niitä ensin ompelen heille :) )
Keittiöön astiankuivatus kaappi

Samoista vanerinkappaleista nikkaroin sitten vielä tiskialtaan yläpuolelle jonkinlaisen kuivauskaapin, mutta ilman ovia, eli ennemminkin siis hyllykön. Tiskialtaan kaappiosaan on leikisti integroitu tiskikone. Oikeasti tuo ovi ei edes aukea, eli siellä ei ole mitään muuta kuin se pahvilaatikko, joka on runkona koko höskälle...


Sokerina pohjalla....
Tänään posti toi Marja Myllyojalta tilaamani super ihanat matot! Rakastan nyt näitä mattoja ja sinisiä kaappeja yhdessä.

Tuo tuoli on ihan naurettavan matala
tuohon, mutta olen aikeissa korottaa istumakorkeutta lisäämällä jalkoihin korkeutta. Näin siitä saisi oivan "baarituolin" tuohon työtasolle, jossa voisi yksi ihminen vaikka syödä aamiaisen tai juoda kupposen kahvia. Kaikki muu ruokailu, missä on enemmän kuin yksi henkilö mukana, hoidetaan sitten viereisessä ruokailuhuoneessa, josta seuraava kuva. Ruokailuhuoneen perällä on myös toinen mustavalkoruudullisista sohvista ja siinä on nyt mukava vaikka lukea päivän lehdet ruokailua odotellessa. :)

Vielä vähän tytöistä ja vauvasta...
En olekaan kertonut yhtään siitä, mitä kaksoset tuumasivat uudesta tulokkaasta perheeseen. No, mitäs, molemmat innostuivat valtavasti ja olisivat liiankin innokkaita hoitamaan vauvaa. Nimiehdotuksiakin satelee molemmilta päivittäin. Tässä pari kuvaa tilanteesta, kun tytöt näkivät pojan ensimmäistä kertaa.


Voi voi, vielä on kuitenkin paljon tehtävää, ennenkuin Sanna ja Peter voivat lapsineen palata taloon. Pysyköön nyt vain siellä mummolassa vielä pari viikkoa, niin ehkä sitten voidaan kuulostella heidän kuulumisiaan ja alkaa seuraamaan, miten he järjestävät vauvan nimijuhlat. Tuleekohan pastori Koivisto kastamaan? Ja mitä siihen tuumii Iina, jos näin on? Iinahan on pastorin ex-rouva ja Iinaa on kuuleman mukaan pyydetty pojan kummiksi. Kukaan ei ole nähnytkään Madeleinella Iinaa pitkiin aikoihin, eikä oikein tiedä, mitä hänelle nykyisin kuuluu. Sen kuulemme varmaan viimeistään ristiäisissä :).


2 kommenttia:

 1. Ihanat noi sängyt <3 tykkään, tykkään <3 ja kivalta näyttää kokonaisuus :) Ihanat pikkutytöt ihastelevat vaavia <3 Ristiäiset tulossa ihanaa...mikähän vaaville tulee nimeksi? Niiin saas nähä mitä tuosta tulee, kun pastori ja Iina näkevät toisensa...tiijä vaikka rakkaus alkaa kukoistamaan hih :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ja olen iloinen tykkäyksestäsi Teija. Nuo pikkutytöt on matkamuistonukkeja, jotka olen vaatettanut vähän toiseen malliin...
   Niin, sitähän minäkin oon tässä alkanut miettimään, että mitä sitten tapahtuu, jos ja kun Iina ja Hans tapaavat jälleen...

   Poista