Sivut

perjantai 1. elokuuta 2014

Lisää sinistä

Pienin askelin tuo keittiö taas alkaa hahmottumaan ja nyt kyllä viiimeistä kertaa! Olohuoneen jo jätin rauhaan, vain kootakseni sinne täst eteenpäin pikkuesineitä ja tauluja, tyynyjä yms täydennystä. Samoin tuo keittiön runko alkaa nyt olemaan viimeisessä mallissaan. Ainoa kiperä kysymys tässä on se, että missä siellä astiat pestään? Se tiskipöydän tekele ei mahtunut enää :( No, täytyy keksiä jotain -tai ehkä Sanna ratkaisee asian, kun tulee lomalta ;-)
En tiedä lopultakaan, että onko tuo sininen mitenkään kiva väri tuonne, mutta se saa nyt olla. En vaan jaksa koko ajan maalata samoja kamoja edes takaisin.
Ruokapöytäkin on vaihtunut jo moneen kertaan ja nyt taas piti laittaa tuo kaikkein pienin pöytä, kun sitä tilaa ei nyt vaan ole... Tuolit pitää hankkia tuohon, kun se pyöreä pöytä tuoleineen meni nyt sitten viereiseen huoneeseen, joka palautettiin alkuperäiseen tarkoitukseensa, eli ruokasaliksi. Täytyyhän Sannan ja Peterin joskus kutsua vieraita syömäänkin, eikä tähän keittiöön todellakaan voi kattaa mitään illallisia vieraille. Eikä olohuoneeseenkaan mahdu ruokapöytää. Joten ruokasali pitää olla ja makuuhuone rakennetaan vintille. Se on siitäkin hyvä ratkaisu, että sitten saadaan poikavauvallekin oma soppi... mutta nyt kuvia tämän päivän keittiörempasta:

 Niin, se jäi kertomatta, että siirsin hellan tuonne nurkkaan ja sille pitää tehdä korotussokkeli. Nyt siellä on vain puupalikka alla.. Katkaisin muuten hella/yläkaappisysteemin, koska se ei olisi tuonne hyllyn alle mahtuntut ja nyt tykkään siitä itseasiassa enemmän. Pitää vain nikkaroida liesituuletin (Peter saa käydä ostamassa :) )kun se edellinen meni sen kaapin kanssa pois.
 Maalasin siis tuon vanhan vaaleanvihreän työtasokaapiston siniseksi ja siinähän on vielä nuo ovetkin kiinnittämättä paikoilleen, kun ei ole niitä saranoita. Tilaan niitä kyllä nyt ensitilassa Minimaailmasta tai jostain. Sit tekis kyl vielä mieli maalata kaapin oviin jokin koristekuvio ... hmmm sen muuten teenkin... myöhemmin. :)

 Laatikoston yläpuolelle seinään ajattelin sellaista pyyheliina naulakkoa, johon kirjailisin sellasen verhon eteen. Saa nähdä toteutuuko.
Tämä näkymä on ruokasalin puolelta. Tuohon oranssiin kaappiin voi sitten laittaa niitä "parempia" astioita, kun niitä hankkivat :)

2 kommenttia:

  1. Näin nopeasti sitä muutoksia tehdään, oikein kiva tuo tulos on! Itse olen kauhuissani miettinyt, laitanko oikean perheen hiiritaloon ja hiiret jonnekin tulevaan...No voihan ne vuoden päästä muuttaa pois vai... Voi meitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis arvaa vaan kuinka monta kertaa tässä munkin talossa on asukkaat vaihtuneet :) Jestas, vähän väliä on muutettu pois, kun mä oonki saanut jonkin ahaa elämyksen siitä, kuka/ketkä täällä voisivatkaan asua :-D Sellasia me ollaan vissiin vähä kaikki nukkisharrastajat. Mielikuvitus laukkaa ja uusia ideoita pukkaa, mutta eihän näitä toki tarvitsekaan ikuisiksi luoda. Ei oikeassakaan elämässä mikään pysy muuttumattomana ikuisesti.

      Poista