Sivut

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Bloggaaja funtsii...

Kävelen päivittäin Bulevard de la Madeleinea pitkin (koska se sijaitsee olohuoneessani) ja katselen ja kuuntelen sen varrella sijaitsevien talojen etenemistä ja elämää.
Eteneminen ei oikein ota sujuakseen, koska minulla on karsea tapa muuttaa suunnitelmia kesken kaiken. Elämää sen sijaan näyttää olevan koko ajan.  Nukkeja tulee ja menee. Esimerkiksi Ellen, barbitalon asukas lähti jälleen Pariisiin mallinhommiin ja Sandra ja Hendrik ottivat talon takaisin omaan haltuunsa. (nämä on niitä päättämättömän luonteeni aiheuttamia muutoksia). Sandran siirtolapuutarhamökki on laitettu kokonaan talviteloille ja sitä jatketaan vasta ensi keväänä.
Lundby talossa on pysynyt alkuperäinen suunnitelma, eli siellä asuu eläkeläispariskunta Silja ja Sakke Lund. Sekään remontti ei ole edennyt oikein mitenkään, kun remontintekijällä Tuomaksella on ollut noita naisjuttuja siinä riesana.
Tuomaksen oma talo. Niin. en osaa nyt millään päättää, menisikö hän tuon Helenan kanssa yhteen ja muuttaisivat tuohon uuteen, moderniin Lundia-taloon, vai muuttaisiko sinne todella vain Helena ja vauva....
Mutta yhtä kaikki, nautin tästä tekemisestä ja näistä taloista ja tästä "katuelämästä" todella. Nyt vielä enemmän, kun olen ollut mukana facebook ryhmässä; "nukkekotiharrastajat", jossa on kiva jakaa asioita ja huomata, että meitä on muitakin ....

Niin, taloja on tällä hetkellä tekeillä neljä, mutta silti suunnittelen jo seuraavaa. Ei täällä kyllä ole oikein tuota "tonttimaata" enää, mutta silti ... pakkohan mun on varmaan se rintamamiestalo vielä rakentaa. Lapsuuskotini on sellainen ja olen pohtinut, että tekisinkö siitä omaelämäkerrallisen, sisustamalla sen siten, mitä muistan omasta lapsuudestani ja asukkaiksi tulisi oma silloinen perheeni.
Vai tulisiko se Tuomakselle, joka elää tuota omaa draamaansa tuolla "Yksinäisten sydänten majatalossa" tällä hetkellä ilman omaa kotia ja naisten kanssa sekoillen. Hänellehän alunperin ajattelin sitä rinsikkataloa, mutta ... Nyt, kun tekeillä on tuo "Lundia talo", joka oli myös ihan yhtäkkinen päähänpisto, kun pyörittelin niitä ylimääräisiä vanhoja Lundia hyllystön osia tuossa aikomuksenani viedä ne varastoon ja "siitähän se ajatus sitten lähti....".
 Nyt sitä taloa jo havittelee Tuomaksen treffipalstalta bongaama ystävätär Helena vauvoineen. Ehkä se on kuitenkin viisainta panna vaan Tuomas ja Helena yhteen... saavat ne Tuomaksen orpolapsetkin kunnollisen perheen ;-) Eikä noita talojakaan todellakaan voi määräänsä enempää tänne rakennella.

Barbietalosta tulee pian oma postaus, joten siitä ei tässä sen enempää.
 Laitan tähän lopuksi muutaman kuvan tuosta Lundia talosta, joka on eniten ollut nyt tekeillä muutaman viime päivän aikana.
 Hauskaa päivää kaikille! Niin ja tervetuloa uudet lukijani.

 Pari päivää sitten nikkaroin tähän uuteen taloon sängyn rungon, mutta sekin on ihan vaiheessa vielä. Hiominen ja pintakäsittely puuttuu, vaan pitihän sitä sovitella tuonne, eihän sitä muuten tiedä, kannattaako sen valmistamista jatkaa... Aika massiivinen tuo on, mutta niin on talokin.
 Eilen päällystin nuo aiemmin pienistä palikoista kokoamani ja vaaleanvihreiksi maalaamani tuolit nahalla. Olin nimittäin aikeissa heittää yhden vyöni pois, koska siinä oli niin epäkäytännöllinen solki. Mutta viime hetkellä hokasin, että siitä voisi saada istuinpäällisiä joihinkin tuoleihin ja lopulta siitä sai juuri ja juuri näihin tuoleihin kokoverhoilun.  Vielä aion liimata ohuet nahkasuikaleet noihin sivureunoihin, mistä nyt vielä pilkistää toi vihreä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti