Sivut

perjantai 18. lokakuuta 2013

Muutoksia kaappitalossa

Niinhän siinä sitten kävi, että kun syksyn viileys laskeutui maisemaan ja puiden lehdet lentävät tuulessa, Sandra laittoi puutarhamökkinsä talviteloille. Hän muutti Henrikin kanssa takaisin kaappitaloon, joka oli vuokrattu (vai olikohan se peräti myyty ;-D ) Ellenille.

Mun oli siis pakko passittaa Ellen takaisin Pariisiin mallin hommiin, koska haluan pitää eniten tuota Sandraa ja Henrikiä päähenkilöinä ja koska sitä puutrhamökkiä en nyt tosiaan aio ennen ensi kevättä jatkaa. Silloin siitä kyllä tulee ihan kokonainen talo tuonne minun takapihalleni, oikean pikku puutarhan kanssa.

Mutta olen nyt päättänyt keskittyä tekemään tuon kaappitalon valmiiksi ennen kaikkia muita projekteja, koska se on sellaisessa vaiheessa, että näyttää rumalta, ellen pian saa sitä julkisivua kuntoon... ja koska tässä pari iltaa sitten kuvattuani noita "barbeja" siellä iltaa istumassa, sain monta inspiraatiota Sandran tarinaan.

Niin, Sandra ja Henrik tekivät muutaman pienen muutoksen talossa ja vaihtoivat huoneita niin, että makuuhuone siirtyi alakerrasta yläkertaan keittiön viereen ja olohuone yläkerrasta alakertaan eteishallin paikalle. Näin jäi makuuhuone tyhjäksi ja se oli tarkoituskin, koska Sandra tarvitsee työhuoneen itselleen.
Sitä, minkälainen työhuone siitä tulee, en vielä kerro, kerron siitä vasta kuvien kera myöhemmin. Tässä kuitenkin muutama kuva siitä, kun Henrik, hänen kaksoisveljensä Ville, toinen sisarensa Ellen, sekä Sandra ja tämän paras ystävä Nina istuvat iltaa Sandran tulevassa työhuoneessa ja kertoilevat toisilleen tulevan talven suunnitelmistaan. Samalla he suunnittelevat Sandralle työtilaa juurikin tähän huoneeseen jossa tämä ruokapöytä tuoleineen saa toimia myös työpöytänä. Kun talossa on enemmän ruokailijoita, syödään sitten tämän pöydän ympärillä. Nyt ei kerrota enempää, mitä tähän huoneeseen tulee, mutta alan työstämään sitä pikapuoliin...
 Huomasin juuri ladatessani nämä kuvat, että niistä kaikista puuttuukin Henrik, joka oli kuvien ottohetkellä keittiössä. Siirsin hänet kyllä myöhemmin jakkaralle pöydän oikeaan päähän. Nina istuu Villeä vastapäätä ja kuten kaikista kuvista huomaa, tuntuu siltä, että Nina olisi vähän ihastunut Villeen....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti