Sivut

maanantai 21. maaliskuuta 2016

Onnellisia perheitä

Nytpä tuleekin jymyuutisia!
Nimittäin, tänne tuli jokin aika sitten Turuust postiautolla uusi mies! Bulevard de la  Madeleinelle nimittäin.
Optikko Eelis Edelman. Aluksi kukaan ei oikein tiennyt hänestä mitään ja hän saikin olla pitkään ihan rauhassa ja tehdä töitään optikkoliikkeessään, kunnes Elli rouva, jonka avioliitto Arthurin kanssa oli jo ajautunut karille, joutuikin käymään optikolla silmiensä rasittumisen vuoksi ompelutöissään. Ja niinhän siinä sitten kävi, että kun nämä kaksi näkivät toisensa ensimmäistä kertaa, se oli menoa. Ei meinannut tulla näöntarkastuksesta mitään, kun molemmilla sydän pompotti ja kädet tärisivät.
No, saihan Elli ne luku/työlasit kuitenkin ja myös ensimmäisen treffikutsun laseja hakiessaan.  Niiden iltapäiväkaffien jälkeen sitten alkoikin senpäiväinen treffailu, ettei moista oltu nähty. Elli oli kuin kuumeessa ja halusi ehdottomasti tutustua Eelikseen paremmin ja paremmin.

Aluksi Eelis joutui olemaan tuolla pyjamassa vaikka kuinka kauan, eikä hänellä edelleenkään ole omia vaatteita, kun en ole oikein ehtinyt tekemään. Kylpyäkin mies tarvitsisi kiivaasti, mutta sekin on vielä tekemättä tämän kuvan ottamisen aikaan.
Seuraavasta kuvasta näkeekin, miten likainen naamakin ukolla on... mutta kun hän vihdoin pääsi oikein kunnon lämpimään kylpyyn ja harjapesuun, niin hänestä sukeutui oikein komea optikkomies!


Eelis ja Elli vastarakastunut pari.
Näistä tulee todella onnellisia ja he saavat oman pikkukodin myöskin sitten aikanaan, kun se iso kerrostalo valmistuu...

Eelis Elli ja pikku Sohvi
Eelis osoittautui leskeksi, jolla oli ihan pikkuinen tytär. Elli on onnellinen voidessaan vihdoinkin olla äiti, vaikkakin sitten vain "puolittain" eli äitipuoli, mutta hän rakastaa pikku Sohvia jo sydämensä pohjasta.
Elli on saanut tyttären :)


Seuraavalla kerralla kerron, miten kävi Arthurin ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti