Sivut

sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Lisää nostalgiaa

Löysin lisää vanhoja valokuvia ajalta, jolloin Sofia seurusteli vielä Henrikin kanssa ja rakenteli itselleen siirtolapuutarhamökkiä. Harmittaa nyt todella paljon, että tuli hävitettyä tuo mökki. Näiden kuvien myötä kuitenkin palasi mieleeni hauskoja muistoja noista hetkistä ja tuli hyvä fiilis. Ehkä teen vielä uuden pikku siirtolapuutarhamökin Sofialle joskus. Henrik on muuttanut jo ajat sitten Rovaniemelle ja Sofiallakin on uusi mies, jonka kanssa on kihloissa (Leevi) mutta näitä vanhoja aikojakin on joskus kiva muistella...
Kyrösjärven rannalla Ikaalisissa 

Ranta on nimeltään "Silkin ranta" 

Kevättä näköjään elettiin ja Sofia on kerännyt valkovuokkoja

Tämä nojatuoli oli ensimmäinen, jonka tein Sofialle

Tästä se siirtolapuutarhamökki alkoi hahmottua

Sitä tehtiin välillä yhdessä Henrikin kanssa

illan hämyssä uudella mökillä joskus syksyllä
aamu sarastaa ulkona ...

Sofia on saanut jo tuotua keittiökamaakin mökilleen

...sekä koriste-esineitä ja nallensa
päiväkahvin aikaan ...


eräänä toisena päivänä, kun kokeiltiin toista sisustusjärjestystä

väsynyt rakentajaIhana vapaapäivä!

nuokin kalusteet on hävitetty "maailmalle"

ja olihan siellä se puutarhakin, eikä vain puutarhamökki :)


teetauko puutarhatöiden lomassa

tuollaistakin sänkyä Sofialle kaavailtiin joskus ...

yöpöydät vain pakkilaatikot :)

neulottu päiväpeitto


3 kommenttia:

 1. Käyn täällä ihailemassa sinun tekemisiä. Heillä on kauniita vaatteita aina, teetkö itse niitä? Haluaisin kysyä minkä merkkisiä nukkesi ovat ja kuinka pitkiä sekä onko niveliä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sirkkis! Kiitos kommentistasi ja käynneistäsi vierailemassa blogissani. Kyllähän minä itse teen nukkieni vaatteet ja pyrin tekemään muutakin niin paljon kuin osaan. Siis noihin nukketaloihini. Nämä tässä postauksessa olevat nuket ovat ihan Barbeja ja suurin osa minulla on nivellettyjä, koska niiden kanssa on helpompi kuvata tilanteita. Mut on mulla jokunen nk "tönkkö" barbikin, jotka esiintyvät enimmäkseen vierailevina näissä tarinoissa. Barbithan on n 30 cm pitkiä ja sit nuo mun toisen nukketalon nuket ovat kokoa 1:12. Eli Helenan talon väki :). Helenallakin on nivellykset ja yhellä toisella sen kokoisella, muut pienemmät ovat sitten niitä "tönkköjä"

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta,vähän ajattelinki jotta ovat isoja. Minulla on noita 1:12 kokoisia ja nyt odottavat uusia meikkejä ym kaunistamista, menevät lahjaksi. Käyn aina katsomassa mitä olet tehnyt, mukavaa siellä on.

   Poista