Sivut

maanantai 7. maaliskuuta 2016

Lisää nostalgiakuvia picasasta..

 Eräänä aamuna Helenan keittiössä:
Selma ja Helena keskustelevat Helenan sairaalassaolon jälkeen tilanteesta, että Helena on tapaillut "pelastajaansa" Mikaelia muutaman kerran.
Tapaushan meni niin, että Helena kaatui pyörällä ja jalka meni pahasti poikki. Mikael, (taidegalleristi) löysi tajuttoman Helenan puistotieltä polkupyöränsä alta ja toimitti sairaalaan. Sen jälkeen hän kävikin Helenaa katsomassa muutaman kerran ja sitä myöten he ihastuivat  toisiinsa.
 Näistä tapahtumista on jo aikaa ja ne on kuvattukin toisessa blogissa, jota ei enää ole.
Tätä nykyähän Helena ja Mikael asuvat jo yhdessä tässä Helenan talossa, mutta näiden kuvien aikaan he vasta seurustelivat ja Helena on siis menossa treffeille Mikaelin kanssa.
Selma antaa hyviä neuvoja ja varoituksiakin. Hän kun muistaa kuinka kävi, kun Helena suinpäin meni ihastumaan siihen kreikkalaiseen Yannikseenkin... ja kuinka siinäkin kävi. Jalka poikki!
Helena ei kuitenkaan kuuntele moisia varoituksia. Hän tietää jo, että tämä on aivan erilaista ja jännitys ja odotus kihelmöivät hänen sisällään, niin ettei aamupalakaan oikein maistu... :)

Helena lähtee pöydästä hakeakseen takkinsa ja hattunsa ja toivottelee Selmalle hyvät päivänjatkot.

Selmahan on tullut Helenan avuksi tämän toipilasajaksi ja hoitaa Helenan kotia ja laittaa ruokaa yms niinkauan kuin Helenan jalka kestää kunnolla.

 Ja niin he kohtaavat kaupungilla... Mikael ja Helena.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti