Sivut

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Yksinäisten Sydänten Majatalo

Olen puhunut täällä paljonkin ehkä tuosta majatalosta, josta ei kuitenkaan ole kuvia näkynyt ja joka on ollutkin kuvitteellinen paikka, jonne kaikki "kodittomat" nukkeni menevät, kun talot muuttavat muotoaan ja minä talojen suunnitelmia...
Nyt päätin kuitenkin, koska tuo Yksinäisten Sydänten Majatalo on muodostunut jo minullekin hyvin läheiseksi paikaksi, tehdä sen näkyväksi myös muille.
Talo sijaitsee siis Bulevard de la Madeleinen varrella, niinkuin kaikki muutkin taloni, nykyiset ja tulevat heh.
Se on korkea ja kapea kerrostalo (4 kerrosta) joista kahteen ylimpään olen nyt saanut alulle jonkinlaisia huoneita.
Taloahan ylläpitää ja ihmisiä siellä palvelee vanhahko pariskunta; Esther ja Unto. Tämä ei ole mikään hieno hotelli, vaan enemmänkin just sellanen vaatimaton matkustajakotityyppinen majatalo, josta nyt kuitenkin sattuneista syistä on tullut enemmän tai vähemmän pysyvä koti monillekin henkilöhahmoille.
Ike, tuo musta mies kaukaa afrikan sydämestä on jo niin kotiutunut pieneen kammariinsa talon ylimmässä kerroksessa, että on tehnyt Estherin  kanssa pitkäaikaisen vuokra/täysihoitosopimuksen ja samoin on tehnyt Tuomaskin, joka lapsineen asustelee Iken naapurina ylintä kerrosta. Helena on ollut talossa vasta vähän aikaa ja on koko ajan katselemassa muita taloja muuttaakseen pienen vauvansa kanssa pois. Nythän hän on sitten mennyt kihloihin Tuomaksen kanssa, joten katsotaan sitten mihin päin heidän elämänsä kääntyy... Toistaiseki he kaikki kuitenkin majailevat talossa.
Tämän lisäksi on sitten yhden yön vieraita ja viikon parin täysihoitolomalaisia, eli vaihtuvaa väkeä, joita ei ole senkummemmin (vielä) mainittu tarinoissa.
Koska nyt siis sain vähän alulle noita huoneita, niin laitan niistä myös kuvia, mutta valitan jo heti sitä, että niiden laatu ei ole paras mahdollinen, koska olen tehnyt kaiken eilisen illan ja tämän päivän aikana ja nyt on ollut tosi sumuinen ja pimeä sää. ei auta ne sähkövalot, jotka minulla on käytettävissä, parantamaan kuvien laatua. Mutta anyway -tässä niitä on:

Tämä on ylimmän kerroksen kolmesta kammarista vasemmanpuoleinen ja sitä on pitänyt hallussaan Tuomas. Pian siitä kuitenkin tulee Helenan ja Tuomaksen yhteinen makuuhuone. (Ei kerrota vielä sen enempää)
Hennan ja Henrin huone

Iken kammari
Keskimmäisessä kammarissa nukkuvat Henna ja Henri silloin, kun ovat lomilla sisäoppilaitoksesta, jota käyvät.

Olohuoneessa menossa neuvottelut Tuomaksen, Helenan, Unton ja Esherin kanssa.... mitähän siellä suunnitellaan?
Keittiötä näin alkutunnelmissaan


Kokonaisnäkymä siitä, mitä on tähän mennessä valmistunut

Valoja asennettu syksyn pimeyteen katonharjalle :)

2 kommenttia:

  1. Ai, sinule myös on tulossa majatalo. Niin minullekin. Kiva seurata "kollegaa".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin on... kävin lueskelemassa sinun majatalostasi myös :)

      Poista