Sivut

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Miehet vaatturilla

Majatalon miehet ovat käyneet jokin aika sitten vaatturilla teettämässä itselleen uusia vaatteita.
 Tänään vaatturi tuli ihan kotikäynnille, koska hän on Unton ja Estherin hyvä ystävä ja tuli samalla kyläilemään heidän luonaan.
 Tuomas ja Ike ovat painaneet hommia koko päivän, eivätkä olisikaan ehtineet käydä vaatturin luona, niin tämä otti sovitettavat vaatteet kätevästi mukaansa ja niin päästiin tekemään viimeinen sovitus, ennen vaatteiden viimeistelyä. Mutta mitä ihmettä? Miksi Tuomaksella on tuommoinen puku? Mitä se tietää?


Se, mikä on pitänyt majatalon miehet niin kiireisenä, etteivät ehtineet edes käydä vaatturin luona sovituksessa, näkyy tässä kuvassa. keittiön päätyseinää ovat nikkaroineet. Huomenna aikovat maalata seinät.
 Helena on jo tilannut kutojalta uudet matot keittiön lattialle. Hän oli sitä mieltä, että keittiö on "kodin sydän" ja koska se on nyt hänen valtakuntaansa, niin hän tekee siitä mieleisensä.

Ja tässäpä sitten salskea uusi majatalon isäntä! Ei kai hän nyt vaan ala keikailemaan tuollaisessa puvussa, kuin jokin entisaikojen kartanonherra?
Vai onko hänellä jotain muuta kiikarissa?
 Ei se hassummalta näytä tuo Tuomaskaan, kun sillä on oikein puku päällä... vaikka nappia markkeeraakin iso nuppineula ;-D

...Ja entäs sitten Ike? Hän nyt sentään teettää maltillisemman vakosamettiasun talvea vasten. Napit puuttuu siitäkin, muuten istuu kuin  valettu ja alkaa olla valmis. Ehkä Ike tarvitsee jotain vaaleata neulepaitaa tai jotain, ettei koko mies huku tuohon tummuuteen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti