Sivut

torstai 7. marraskuuta 2013

Helena sai uudet matot keittiöönsä

Helena innostui niin majatalon osakkuudesta, että alkoi heti suunnitella koko keittiön remontoimista ja uudistamista. Hänen lempivärinsä on sininen -enemmän sellanen vaalean ja haalean sininen, kuin mikään voimakas sininen ja sen varmaan huomaa tästä keittiöstäkin :)
(bloggaaja itse ei voisi kuvitella omaan sisustukseensa mitään sinistä, ainakaan hallitsevaksi väriksi, mutta sehän näissä pineoishuoneissa just onkin niin ihanaa, kun voi vapaasti leikitellä väreillä ja kaikki värit sinänsä ovat kauniita)
No, palataan majataloon. Mattokääröt saapuivat tänään postin kuljettamana ja täytyihän Helenan niitä heti päästä sovittelemaan keittiöönsä, että kuinka ne nyt sitten sopivat ja kyllä täytyy sanoa, että sopivathan ne. Kiitos "kutojalle" Marja Myllyojalle!
Niin, keittiön seinät nyt jäivät tältä päivältä sitten maalaamatta, mutta onhan se päivä vielä huomennakin ...
Siinä ne nyt ovat, uudet matot ja voi miten ihanat! Helena ei lakkaa ihastelemasta

Hetimiten piti keittää kahvit mattojen kunniaksi ja kyllä se Estherin kanssa hyvältä maistuikin

Naiset suunnittelevat jo seuraavaa juttua keittiöön... 

Helena kertoo, että hän on tilannut sellasen elintarvikehyllykönkin seinälle ja Tuomas on luvannut rakentaa kaappeja lisää2 kommenttia:

  1. Oli hauska lukea mitä kaikkea tapahtui :) Mutta voin sanoa,että toisalta olin pettynyt kun Tuomas niin yllättäen kosikin Helenaa ;) Nyt odottan innolla kuinka käy,sen Emman kanssa? Unohtiko se Emmakin Tuomaksen noin vain??Jännityksellä jään odottamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin.... sitä minäkin ihmettelen, että miten tuo Tuomaskin noin impulsiivinen on, mutta odotas vaan, kyllä siitä Emmasta vielä kuullaan :) Emma on jo täällä minun luona, mutta odotan oikeata hetkeä, milloin hän astuu tarinaan "sekoittamaan soppaa"...

      Poista