Sivut

sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Lisää kalusteita pukkaa ...

No nyt on draivia! Vaikka kuumekin painaa naista, niin askartelu maistuu. Välillä pitää mennä peiton alle, kun viluntärinältä ei saa mitään tehtyä, mutta kun pari tuntia nukkuu, niin taas jaksaa vähän aikaa...
Eilen ja toissapäivänä pakersin vaatekaapin kimpussa. Siitä piti kyllä alunalkaen tulla jääkaappi Iinan keittiöön, mutta olikin paikkaansa liian iso ja jatkoin sen tuunaamista hyllykomeroksi. Se olisikin nyt muuten valmis, mutta saranat puuttuu ovesta, joten ovi ei ole vielä oikeesti paikallaan. Nämä kuvat ovat vielä tekovaiheen kuvia ja näiden jälkeen olen maalannut kaapin toiseen kertaan ja oven valkoiseksi. Niin ja sokkelikin varmaan pitäisi askarrella ton kaapin alle. Ovi on siis jo valkoinen, mutta täytyy tosiaan hommata saranoita, että saa sen kunnolla paikalleen. Tuo alhaalla oleva laatikko tulee olemaan sukille, käsineille, vöille jne.
Olohuoneen järjestystäkin muutettiin vielä kerran . Aloin miettimään, että mihin voisi laittaa television. Ei oikein ollut muuta vaihtoehtoa, kuin tuo valkoinen ikean hylly. Vaihdoin siis toisen hyllyn ja sohvan paikkaa ja nyt olohuoneessa on telkkarinkatselupaikka. Se telkkari vaan pitää vielä hommata... itseasiassa sitäkin kyllä jo tuossa vähän mietin... että teen itse senkin.


 Tänä aamuna bongasin Iinan ja Artturin aamupalpöydästä. :) Aurora näemmä vielä nukkuu...

 MAKUUHUONE huutaa myös kalustusta ja lattian päällystystä jne jne. No, sängyn pakersin eilen illalla kasaan ja tänään aion sen viimeistellä ja pintakäsitellä. Tämän aamun omalla aamukahvillani pyörittelin muutamia palikoita käsissäni (mun keittiön pöytä on täynnä askartelukamaa, juuri ja juuri saan siihen mahtumaan kahvimukin ja voileivän) ja sain yhtäkkiä ahaa elämyksen. Saman tien kahvin juotuani aloin liimaamaan palikoita yhteen ja voila! siinä mulla -tai siis Iinalla- on lepotuoli! Viimeistelyä ja verhoilua vailla tietysti sekin vielä.
Tuosta sängystä senverran, että tonne makkariin ei todellakaan mahdu parisänkyä, tai edes kahta pienenpää sänkyä, joten en tajua, missä se Artturi oikein nukkuu??? Jotain täytyy kehitellä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti