Sivut

maanantai 19. joulukuuta 2016

Iinan makuuhuone nyt

Tämä makuuhuone on todellakin vain yhden hengen käyttöön. Tilaa ei ole enempää, ellei laita kerrossänkyä. Mutta ehkä tuo Artturi nyt sitten pitää vielä sen oman kämppänsä niin kauan, kuin saadaan uusi talo heille kolmelle, vaikka hän paljon aikaa viettääkin täällä Iinan ja Auroran pikku asunnolla. Silloin kun hän jää yöksi, niin sit petataan lattialle yksi peti. :)
No, tässä nyt muutama kuva makuuhuoneesta tällä hetkellä. Vielä tähänkin tulee paljon pieniä yksityiskohtia ym mutta isoimmat asiat ovat nyt tässä.
Peili valmistui tänään ja sänky tuli maalattua mustaksi, vaikka ajattelin ensin sitä puun väriseksi ja lakkasinkin sen jo eilen. Se vaan ei näyttänytkään yhtään kivalta, joten tänään sitten vedin spraymaalilla sen mustaksi. Peilin alla oleva pikkukaappi on lainassa tuolta toisesta nukkiksesta niin kauan, kunnes saan nikkaroitua tuohon siihen sopivan lipaston.


Iina on oikaissut hetkeksi pitkälleen joulukiireiden keskellä, kun Aurorakin on päikkäreillä...
Auroran sänky on nyt tässä Iinan makuuhuoneessa, mutta tytölle on tulossa myöhemmin ihan oma huone kyllä. Siellä on tällä hetkellä sekasotku ja kaikki Auroran lelut ja siellä hän myös leikkii päivisin, vain yöt nukkuu täällä äidin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti