Sivut

lauantai 15. marraskuuta 2014

Harmaa ja hiljainen lauantai

Tänään on ollut varsin hiljaista ja harmaata. Ainoastaan tuolta naapurista, seinän takaa on kuulunut välillä kovaäänistä puhetta, kun siellä on ollut ilmeisesti vieraita. Ovat varsin kovaäänistä sakkia silloin, kun juttelevat innokkaasti. Kahdestaan kun ovat -ukko ja akka- ei paljon puhetta kuulu...
No, mutta niinhän on täällä meidänkin puolella. Minä joskus karjahtelen kissoille, kun hermostun, vaikkei saisi tietenkään. Sofian ja muiden nukkien kanssa keskustelen ajatuksen tasolla :)
Mitäs touhuaa Sofia tänään?
 No näyttää olevan pukeutunut tänään eri tavalla, kuin eilen. Onkohan lähdössä vaikka kauppaan, tai jotain?
Ruokailu on kuitenkin käynnissä ja onkohan tuolla taustalla olevalla työtasolla leivontatarvikkeita? Aikooko Sofia leipoa tänään jotain?
Ja mitähän hän syö? Jos menisi katsomaan vähän lähempää....
No just, spaghettia tänäänkin? Ja aikas isolta annokselta näyttää. Meinaakohan hän syödä tuon kokonaan? Enpä oikein usko. Mut noin mullekin käy aina, kun keitän spaghettia. Sitä tulee niin valtava määrä, etten ikinä jaksa syödä kaikkea ja sit laitan sen jääkaappiin ja päätän tehdä siitä jotain seuraavana päivänä, mutta yleensä se jää sinne ajelehtimaan ja lopulta se heitetään pois. Siihenkin asiaan täytyy tulla muutos. (Siis minulla itselläni, Sofia voi tehdä makarooneillaan mitä tahtoo :) )

Kurkistus Sofian "peräkammariin"... Niin, tämä ei ole oikein niinkutsutun olohuoneen näköinen huone, vaan ennemminkin juuri vähän noitten mummonmökkien peräkammarin tyylinen ja niin Sofia sen haluaakin olevan.
Siellä näyttää olevan kaksi suklaalevyä ilmestynyt pöydälle ja näyttäis vähän joulusuklailta. Ostikohan Sofia ne itse eilen töistä tullessaan,  vai saiko kenties Henryn baarin Leeviltä? Sofialla on tapana poiketa usein töitä tullessaan Henryn baarissa kahvilla, tai lasillisella viiniä ja varsinkin nyt, kun siellä on uusi komea poika töissä.No, kyllä nämä suklaalevyt ovat ihan Sofian itsensä ostamia. Hän rakastaa joulua ja kaikenlaista jouluista koristelua ja kauniita kuvia ja näissäkin kääreissä oli niin söpöt kuvat, että Sofia osti nämä ihan sen vuoksi, vaikkei erityisemmin ole suklaan ystävä.


No kyllä se nyt siltä näyttää, että pullataikinan teko siellä on aluillaan. Mutta minnekkähän Sofia on lähtenyt, kun nämä tässä ihan yksin seisovat?
Ai, mutta siitähän näyttäis puuttuvan kananmunat. Sofia on varmaan kipaissut tuohon lähikauppaan hakemaan munia ja hiivaa, kun sitäkään ei kuvassa näy... Saapas nähdä, millaisia pullia hän saa aikaan... Vai tekeekö kakkuja?


Oikein ihanaa lauantaiehtoota kaikille, jotka sattuvat tänne eksymään. <3

2 kommenttia:

  1. Sainpa lukunautinnon :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis hartiahuivi ja pirteä hattu <3 ! Siellä nukkejen kodissakin on niin leppoisa tunnelma! Ihanasti tarttuu tuollainen mielenrauha joka siellä vallitsee näin lauantaina <3 Ihanaa iltaa sinulle, kisuille ja miniasukkaille <3 !

    VastaaPoista