Sivut

lauantai 15. marraskuuta 2014

Sofian kanssa päätettiin...

... että kyllä tämä blogi kestää meidän molempien sekoilut ja selitykset. :)
Eilen otin muutamia kuvia Sofiasta. Hän siellä aloitteli viikonlopun viettoaan. Siinä samalla, kun hän siivoili keittiötään päivällisen jälkeen ja minä samoin omaani, mietin, että kyllä tuo Sofia aikalailla kertoo mun omastakin elämästä ja hänen kauttaan voin myös suunnitella tätä omaa kotiani ja sen sisustusta ja sitä ruokatalouspuoltakin uuteen uskoon.
Nukketalojen rakentelu ylipäätään on tuonut perspektiiviä omaan asennoitumiseen nykyiseen elämääni ja todellisuuteeni, enkä koe sitä enää pakenemiseksi todellisuudesta, niinkuin vähän aikaa sitten. Päinvastoin, tällä hetkellä se antaa jopa innostusta oman todelllisuuden kehittämiselle.
 (Taitaa olla vähän sekavaa selitystä, joten ladataanpa vähän kuvia)
Aloitetaan perjantai-illasta, kun Sofia on tullut kotiin arkkitehtitoimistosta, jossa työskentelee. Hän on laittanut itselleen annoksen spaghettia ja nauttinut sen Jamie Oliverin peston: "Herb Italian" kera. (aivan kuten minäkin hih hih) Harmi  vain, että kuvat jäivät ottamatta, mutta...
 Ruuan jälkeen keskustelimme hieman tästä blogin pitämisestä ja tulimme siis, kuten jo mainitsinkin, siihen tulokseen, että bloggaamme täällä molemmat, niin minä, kuin Sofiakin.
Sitten Sofia alkoikin siivota keittiötään. Tiskasi kaikki astiat (toisin kuin minä, jonka eiliset tiskit kaikista hyvistä aikeista huolimatta lojuvat edelleen tuolla keittokomerossa tiskialtaassa.)
Sofia on vaihtanut työasunsa rentoihin trikoohousuihin ja pehmeään angoraneuleeseen. Jalkoihinsa hän on vetänyt aika hiljattain nukkekotikirppikseltä tilaamansa paksut ja erittäin kauniit villasukkansa.
 (tässäkin suhteessa olemme samanlaiset; villasukat pitää olla jaloissa lähes aina ja myös minulla itsellä on uudet polveen saakka ulottuvat villasukat, jotka kudoin viime viikolla, laitan ehkä myöhemmin myös niiden kuvan)
 Sofian astiakaappi on ehkä hieman korkealla, eikä hän oikein meinaa ylettyä tuonne ylähyllylle laittamaan lautasia, vaikka on noussut varpailleen... ehkä hän tarvitsisi taloustikkaat.
Se onkin seuraavana työlistalla, mitä pitää tehdä Sofian taloon.
 Keittiössä on myös monta muutakin "puutetta" vielä, mutta nyt, kun taas sain innostuksen päälle, niin eiköhän niitä asioita ala tippumaan, niin Sofialle, kuin minulle itsellenikin. Itse sainkin jo mieleiseni ruokapöydän hiljattain hankituksi ja olenkin vähän miettinyt, että haluaisin tehdä niistä pienoismallit myös Sofian mittakaavassa, mutta tää talo vain on vähän liian pieni. Ei taida oikein mahtua minnekään. Jahas. Sofia onkin saanut taloustyöt tehtyä ja on mennyt makuuhuoneen sängylle lukemaan naistenlehteä. Taitaa olla jo vähän vanha numero, mutta ehkä hänellä on niin kiireistä aikaa töissä, ettei ole ehtinyt tuota lehteä kokonaan lukea...
Myös täällä makkarissa olisi paljon stailattavaa vielä.

Niin kului perjantai-ilta. Illan lopuksi minä katselin vielä telkusta Big Brotherin finaalijakson. Sofialla ei ole vielä telkkaria, joten hän lueskeli jonkin aikaa, meni sitten suihkuun ja nukkumaan. Katsotaan mitä tämä viikonloppu vielä tuo tullessaan meille molemmille.
Mukavaa viikonloppua myös teille muille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti