Sivut

lauantai 3. tammikuuta 2015

Sofian kuulumiset vuoden alkaessa

Onko siitä tosiaan yli puoltoista kuukautta, kun viimeksi päivitin tätä blogia? Mihin se aika on mennyt? No, olihan siinä kaikenlaista...

Mutta nyt olen saanut taas "päästä kiinni" ja ottanut muutamia kuviakin sekä Sofian talosta että Helenan kotoa, josta siis kerron toisessa blogissani: "Helenan kotona".

Ihan alkajaisiksi; tilasin Minimaailmasta ison satsin tavaroita, pääasiassa siis Helenan taloon, (eihän minimaailmassa, sen paremmin, kuin muissakaan nukkekotiverkkokaupoissa, ole juurikaan barbikokoista tavaraa) mutta nappasin kuitenkin muutaman esineen myös Sofialle.

Ja tässäpä sitten viimeisimmät Sofian talon kuulumiset:

 Sofia alkoi jo syksyllä keräämään noita vanhoja kahvipurkkeja :)
Hän säilyttää niissä erilaisia kuivaelintarvikkeita ja on toki yhdessä ihan kahviakin...
Kaapiston päällä on myös vanhoja astioita, joita Sofia on löytänyt kirpputoreilta ja osto- ja myyntiliikkeistä. Pinkki teepannu on lahja Tamperelaiselta ystävältä.
 Ylähyllyllä oleva "itämainen setti" on myös jo viimesyksyn ostoksia nettikirppikseltä, joita Sofia myös ahkerasti seuraa ja ostelee silloin tällöin kaikenlaista mukavaa.
Erityisesti eräs Facebook-ryhmä on ollut Sofian suosikki, koska siellä on monta taitavaa käsityöläistä myymässä tuotteitaan ja niitä Sofia arvostaa.
 Ja tässä sitten on Sofian uusin kattila! Vaaleankeltainen "emalikattila", joka tuntui Sofiasta niin nostalgiselta, kun mummolassa oli ollut samanlainen ja niinpä hän halusi tilata sen nettikaupasta itselleen.

(tämä on yksi niistä viimeisimmässä Minimaailman paketissa tulleista, jotka napattiin tähän taloon)
Sofialla on pian syntymäpäivä ja hän aikoo pitää pienimuotoiset kutsut ystävilleen. Niitä varten hän on harjoitellut voileipäkakun tekoa ja tässä ensimmäinen koekakku.

(oikeesti tää on viimsyksynä myös nettikaupasta tilattu) Tarjottimet on facebookin nukkiskirpulta, samoin kuin porkkanatkin.
 Keltaiset emalipurkit ovat samasta eilen tulleesta paketista. Vaikka nämä on tarkoitettu 1:12 taloon, samoin kuin nuo taustalla olevat oliiviöljypullo ja viinietikkapullokin, niin ne käyvät hämmästyttävän hyvin myös skaalaan 1:6.
(Onhan taloudessa kaikenkokoisia purnukoita ja pulloja) Nämä eivät ole mielestäni liian pieniä tänne, sensijaan ne olisivat ehkä (ainakin kaksi suurinta purkkia) hieman liian suuria 1:12 taloon.
Sofia siirsi oliiviöljyn ja viinietikan toiselle työpöydälle, koska tässä hän useimmiten valmistelee salaatteja ja muita ruokia...
Myös pullojen alla oleva posliinilautanen on Helenan talosta napattu tarjotin :)
 tässä vielä nämä itämaiset astiat, jotka tilasin alunalkaen Helenan taloon, mutta huomasin, että nämä käyvät myös tähän Sofian mittakaavaan... joten annoin ne hänelle, koska hänelle on paljon vaikeampi löytää astioita kuin 1:12 taloon.
 Sofia sai "joulupukilta" lahjaksi ihanan parfyymin...

(Tämäkin oli mielestäni aivan turhan iso 1:12 talon kampauspöydälle, jonne myös kyllä löysin kaksi muuta sopivamman kokoista parfyymipulloa, joten annoin tämän Sofialle)
 Ja tässä itse talon "emäntä" esittelemässä joululahjaksi saamiaan villasukkia ja lapasia.

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia olet tehnyt <3 ! Sofian keittiössä on niin ihana tunnelma ja paljon kivoja esineitä ja astioita! Lämmin kiitos myös joulukortista jonka olit lähettänyt <3 ! Minulla ei ole sinun osoitettasi, voisitko laittaa sen minulle vaikkapa sähköpostilla, tässä osoitteeni: hinanaa83@gmail.com . Me täällä Blythe-tyttöjen kanssa laitettaisi Sofialle pieni synttärilahja tulemaan ^_^ <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon kommentistasi Karoliina! Laitoin sinulle sähköpostia... ja terveisiä paljon myös Blythe-tytöillesi, he ovat niin syötävän suloisia!

    VastaaPoista