Sivut

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Peter tuo tytöille munkkiraudan

Tohtori Peter Åström on nykyisin usein nähty vieras Sannan talolla. Hän on saanut hurmattua myös molemmat Sannan kaksostytöistä, niin Pian, kuin Petrankin. Tänään Peter tuokin mieluisan tuliaisen tullessaan. Hänellä on munkkirauta ja siihen kuuluva ritilä kuumia munkkeja varten. Tytöt tietenkin haluavat, että sitä kokeillaan heti ja mikäs siinä ... Peter alkaa paistamaan tytöille munkkeja.


Tytöt istuvat jo pöydässä odottamassa, kun Peter ja Sanna paistavat heille munkkeja. Pia on laittanut Peterin hatun päähänsä, hän haluaa usein pitää sitä, kun Peter on käymässä.


- No niin tytöt! Täällä olisi nyt tulossa isot munkit teille....

Tyttöjen pitää ensin syödä voileivät, jotka Sanna on heille laittanut. 

Siinä se kaunis ritilä odottaa nyt niitä munkkeja ja Petralla on jo ihan vesi kielellä...

-Eiköhän viedä munkit pöytään?
Munkit ovat pöydässä, mutta Sanna huomauttaa vielä Pialle, että tämän pitäisi käydä riisumassa Peterin hattu pois päästään ruokailun ajaksi. Tyttö ei kuitenkaan halua tehdä sitä ...

-Mahdoton tuo tyttö! Puuskahtaa Sanna ja kävelee omalle paikalleen...  - Se on niin ihastunut sinuun, Peter, että pian se varmaan haluaa sinun paitasikin ja menee kouluunkin sinun hatussasi ja paidassasi! Peter vain hymyilee ja sanoo, että antaa tytön olla ja aletaan kahville.

Siinä ne nyt ovat, Peter suuri idoli ja idolin tekemät munkit ja kaksi pikkuista ihailijaa :)

 Niin kului se päivä ja kaikilla oli hauskaa, vaikka ulkona ei paljon viitsinyt olla, kun siellä oli kova tuuli ja vain kolme astetta lämmintäkin. Se oli Sannankin mielestä jo melkein kuin talvi! Viimeviikolla kun oli lähes 30 asteen helle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti