Sivut

torstai 8. toukokuuta 2014

Joko se Peter Pan taas on siellä Sannan luona kaffeella?

Tuo Sanna taitaa olla aikalailla samanlainen, kuin minäkin. Ainakin siinä suhteessa, että muuttelee huonekalujen paikkaa "alvariinsa" ja vieläpä huoneidenkin paikkaa! (Minäkin teen sitä toisinaan -olohuoneesta tulee olomakuuhuone ja makuuhuoneesta työhuone jne) Mutta nyt on Sanna kyllä pannut Peter ystävänsä tiukoille. Siellä on kanniskeltu huonekaluja alakerrasta yläkertaan ja yläkerrasta alakertaan. Hajotettu pönttöuunia ja ties mitä...
Mutta mitäpä ei mies tekisi rakkautensa eteen. Taitaa Peter olla niin umpirakastunut jo Sannaan, että tekisi mitä vain tämän eteen ja vielä enemmänkin. 
Huoneita on rempattu ja välillä istutaan kahvittelemaan ja samalla suunnitellaan lisää muutoksia taloon. Taitaa Peter salaa toivoa itsekin pian muuttavansa tänne, kun niin innokkaasti osallistuu suunnitteluun ja työhön :) Eikä taida Sannankaan mietteet kaukana siitä olla,  mutta toistaiseksi täällä on tilat ja toiminnot vain Sannalle ja tytöille.  
 Jahas, siinä on kamerakin otettu jo pöydänkulmalle... ottavatkohan kuvia huoneista siirtojen jälkeen vai itseäänkö meinaavat kuvata?
Kahvi ainakin maistuu...
Tytöt taitavat olla leikkikerhossa, kun heitä ei yhtään näy juoksentelevan mukana. Ei siitä taitaisi mitään tullakaan, jos he olisivat kotona, olisivat vain tiellä ja voisivat loukata itsensä, kun painavia huonekaluja siirrellään...
 - Ei mutta, kyllä meidän nyt pitää jatkaa hommia! Se alakerran makkari täytyy saada täysin tyhjäksi jotta siitä on sitten hyvä alkaa tekemään kunnon kylpyhuonetta tähän taloon. 
-En ollenkaan ymmärrä, miten se Sandra täällä pärjäsi niiden viiden lapsen kanssa ja mies vielä lisäksi! Kun ei ollut kunnon kylpyhuonetta!
 - Niin, minun muistaakseni he kävivät tuossa lähellä olevassa spaassa pari kertaa viikossa ja kai tuossa yläkerran pikkuvessassakin jonkinlaisen pesun pystyy suorittamaan... 
 - Mutta olet kyllä ihan oikeassa siinä, että kyllä talossa pitää olla kunnollinen kylpyhuone. Minä voin alkaa kuulostella sinulle laatoittajaa tai mitä nyt ajattelitkaan seiniin ja lattiaan? Joka tapauksessa tiedän hyvän miehen, joka osaa tehdä mitä vain.
Päivä alkoi kallistua iltaan, mutta niin vain oli yläkerran ruokailuhuone saatu muutettua olohuoneeksi ja alakerran olohuoneesta tuli Sannan makuuhuone ja makuuhuoneesta aletaan tekemään kylpyhuonetta. 
Tässä kuvassa näkymä keittiöstä uuteen olkkariin. Sanna on oikein tyytyväinen katsellessaan kahvipöydästä avoimen oven kautta olohuonettaan. 
Nyt voi sitten alkaa katselemaan jotain tauluakin tuonne sohvan päälle seinään... ehkä tuo Peter lähtisi joku päivä kanssani johonkin myyntinäyttelyyn... mietiskelee Sanna. 
 Uudistettu makkari. Se nyt ei näytä vielä oikein miltään, kun tuo sänky on vääränlainen tänne, mutta tästä on hyvä alkaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti