Sivut

torstai 8. toukokuuta 2014

Iinan bungalovi

Kuten aiemmin kerroin, Iinakin on löytänyt itselleen asunnon. Se ei ole suuren suuri. Itseasiassa se on pienen pieni. Mutta Iina ihastui siihen päätä pahkaa, nähtyään sen pihalla kyltin "Myytävänä". 
Siinä on paljon mahdollisuuksia, ajattelee Iina ja näkee jo bungalovin katolla pikkupuutarhan  (tonttikin on pienen pieni :) ) ja ehkä talon taakse voi myöhemmin rakentaa pienen saunan. 
Tässä on muutama kuva talosta, jolle ei vielä ole tehty mitään muutoksia entisen asukkaan jälkeen. Tottakai Iinakin haluaa antaa kädenjälkensä näkyä talossa ja on jo tehnyt alustavat suunnitelmat värityksestä ja tyylistä. Mutta näissä kuvissa on vain kannettu olemassa olevat (suurin osa saatu Mattsonien talosta) kamat sisään ja alettu jo asumaan. Siinähän sitä sitten voi rempata samalla. Vaikka eihän se helppoa ole ja joutuu kyllä tyhjentämään tavarat  vielä pihamaalle, kun aletaan maalaamaan. Kaikki kun menee uusiksi -lattiasta kattoon. Mutta tästä voi tulla kyllä aika kiva.
Iina sai Sannalta tuon pyöreän ruokapöydän, kun Sannan talosta poistettiin ruokailuhuone ja siirryttiin ruokailut hoitamaan vain keittiössä. Tämän pöydän tuolit Sanna kuitenkin halusi pitää omassa keittiössään, eikä ne tänne olisi mahtuneetkaan. Iina ei pahemmin kokkaile, mutta joskus kuitenkin jotakin ja voi jopa kutsua ystäviä syömäänkin -harvoin :)

Oranssi kaappi oli aiemmin Sannan makuuhuoneessa, mutta koska sekin muutti paikkaansa Sannan talossa eikä tämä kaappi enää mahtunut uuteen makuuhuoneeseen, niin Iina sai senkin. Nyt ei tarvitse edes miettiä sen maalaamista, koska se sopii tuollaisena juurikin siihen tulevaan värimaailmaan, jota Iina on miettinyt. Tuon kaapin päälle voisi hankkia telkkarin, jota olisi kiva  katsella sohvalta ja toisesta rottinkituolistakin..

Iina "futoni" on vielä ihan vääränvärisissä petivaatteissa, mutta paikka pedille on oivallinen tuossa. Hyllyjä seinällä valmiiksi kirjoja yms varten ja kun tässä lähipäivinä saadaan kivat petivaatteet, niin viihtyisä makuutila on valmis. Iinan pehmopupu siellä jo loikoilee..

Pönttöuunikin poistettiin Sannan talosta ja koska Iinan talossa ei ollut minkäänlaista lämmönlähdettä, niin sepäs sitten raijattiinkin tänne. :) Nyt ei neito palele syksyn tultuakaan ja kyllähän kesälläkin koleina sadeiltoina on mukava laittaa uuniin tulta.

Tässä vielä kokonaiskuva "bungalovista". Keittiötä ei ole, mutta asia ratkaistaan jotenkin myöhemmin... samoin kylppäri. Ehkä talon takaseinälle voisi tehdä laajennuksen ja sinne keittiön ja kylpyhuoneen, mutta toistaiseksi ne saavat olla kuvitteelliset.  Katolle on suunnitteilla pikkuinen puutarha ja oleskelupatio. Siellä onkin jo kaksi kukkaistutusta odottamassa ja yksi ruukkukasvi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti