Sivut

lauantai 25. tammikuuta 2014

Kaappitalossa tapahtuu


Kävin sitä sitten minäkin kerjäämässä Värisilmä liikkeessä. Saaliina monta tapettimallistoa, järkyttävän painava lasti näytelaattoja -isompaa ja pienenpää. Aiemmin olin jo kysellyt K-raudasta noita tapettikirjoja, mutta en saanut ainuttakaan. Menevät kuulemma päiväkoteihin ja kouluihin askartelumatskuksi. No, eipä mitään, nyt minulla on toinen toistaan hienompia tapetteja ja jonkin verran laattojakin. Tosin laatoista vain osa käy nukkiksiin, mutta kaikki hakevat paikkansa jossain...

 Kaappitalon vanhanaikaiseen keittiöön laitettiin valkoiset kaakelit hellan toiselle sivulle. Palomuuriin kiinnitettiin tanko paistinpannua, kauhaa ja lastaa varten. Koska tuo palomuuri on styroksia, niin siihen saa helposti pienten nuppineulojen avulla kakkuvuokia yms kiinni.
Sitä liesikupua en ole vielä saanut aikaiseks...
Myös työpöydän taakse kaakeloitiin vähän tuota "välitilaa".
Tässä vielä kokonaiskuva keittiöstä tällä hetkellä. Hellan ja tiskipöydän välissä oleva "kaappi" on vain pahvirasia, joka ehkä muuttuu myöhemmin jääkaapiksi, mutta ei tähän tilaan, missä se nyt on, vaan jonnekin muualle. Tuohon väliin tulee pesuallas.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti