Sivut

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Uusi Vuosi, Uudet kujeet!

ONNELLISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE!

Näin uuden vuoden kunniaksi ja tämän ehkä paikoin sekavankin blogin selkeyttämiseksi, ajattelin, että ehkä olisi paikallaan esitellä kertauksen vuoksi kaikki asukkaat, jotka noita tekeillä olevia taloja asuttavat. Koska kaikki asuvat saman kadun varrella ja tietävät ainakin, elleivät tunne toisiaan, niin jutut voivat vähän mennä sikin sokin ja siksi olisi hyvä, että kaikki tietäisivät suunnilleen, kenestä puhutaan... 

Bulevard de la Madeleinella, numerossa 10sijaitsee "Yksinäisten Sydänten Majatalo", ja siellä asuvat vakituisesti omistajat:
- Unto Salo, jonka vaimo Esther lähti Iken, majatalon asukkaan matkaan jokin aika sitten. Toimii talonmiehenä. Unto on sittemmin löytänyt uuden vaimon naapuriin muuttaneesta Kaarinasta ja he ovat adoptoineen 4 lasta.
-Tuomas Åberg ja hänen kolme lastaan. Tuomas hoitaa kaikenlaisia asioita.
-Helena Riihiviita, entinen hevosten hoitaja, jolla on pieni vauva ja joka on kihloissa Tuomaksen kanssa. Helena on majatalon "rouva" nykyään.
- Selma täti, joka on poislähteneen Estherin sisar. Toimii keittäjänä. 
Lisäksi talossa on vaihtuvia vieraita. 

Toinen talo, Bulevard de la Madeleine 12,  oli ennen Kaarinan talo. Siellä asuvat nyt herra Eugen Rocco  ja rouva Hildegard Rocco joilla on myös yksi adoptoitu tytär, meksikolaista alkuperää oleva Rosita Rocco.

 "Kaappitalo" numerossa 3, saanut nimensä siitä, että se muistuttaa kaappia. Siellä asuu nykyisin kaunis sinkkunainen Raquelle 

Aivan Bulevard de la Madeleinen päässä, siinä missä alkaa jo laajat niityt ja niiden takana metsä, sijaitsee pieni sininen mökki. Mökissä asuu taiteilija Henrik Mattson vaimonsa Sandran ja kahden pienen lapsensa kanssa. Heillä on siellä nyt kovin ahdasta, mutta lämmintä ja mukavaa. Kolmevuotias Sofia tyttö ja puolivuotias poika, joka saa piakkoin nimen, tuovat iloa ja elämää mökkiin. Sitä on tarkoitus kuitenkin nyt kiireesti alkaa laajentamaan. Tällä hetkellä siinä on vain yksi huone, mutta Henrik taitavana miehenä parin apulaisen kanssa kevääseen mennessä on tehnyt siihen pari huonetta lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti