Sivut

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Pari kuvaa asukkaista

Vaikka olen ajatellut välttää tällaisien kuvien esittelemistä, joissa ei ole mikään oikein valmista, eikä mikään oikein näytä vielä miltään, niin laitan nyt kumminkin nämä kuvat, jotta lukijani saisivat käsityksen -edes pienen- siitä, minkälainen herrasväki tätä taloa tulee asuttamaan. Nyt täytyy siis huomioida se, että tuo Tilda ja Tuomas, joksi nyt ihan äsken nimesin tuon uuden miehen, eivät siis ole vielä pariskunta. Asiat ovat aivan alussa heidän kohdallaan ja aika näyttää tuleeko heistä perhe. Siltä kyllä vahvasti näyttää...

 Tässä molemmat talon vauvat, Madeleinen tytär vasemmalla ja Tuomaksen poika oikealla. Näyttävät olevan aivan saman ikäisiä vauveleita, eikä ristiäisiäkään ole vielä vietetty, joten nimiäkään näillä ei vielä ole. Tässäpä minulle onkin projektia, kun värkkään näille pirpanoille kastemekot.

Ja sitten isoin lapsista, eli Tuomaksen 6 vuotias poika  Henri.

Tuomaksen tyttö Henna koittelee uutta patjaansa, josta vielä puuttuu päälliskangas, mutta hyvältä tuntuu, pehmeältä ja mukavalta. Henna on 5 v.
Sänkykin on vielä viimeistelemättä, mutta eiköhän se siitä pikapuoliin valmistu, kun vauveleitten ristiäisetkin lähestyy ja koti täytyy saada kuntoon.

Tässä kuvassa näkyy viimeisin remonttikohde, eli parvi olohuoneen päälle. Koska lisätilaa tarvittiin Tuomaksen ja lasten muuttaessa myös taloon, niin päätettiin rakentaa isommille lapsille parvihuone koska olohuoneen yläpuolella oli runsaasti tilaa. Tuohon tulee vielä kaide ja vasemmalle portaat parvelle. Olohuoneessa Madeleine ja Arthur vahtivat vauvojen "ilmakylpyjä".

Tähän kohtaan on tulossa Madeleinen ja Arthurin makuuhuone, mutta nyt siellä kokeilevat Tilda ja Tuomas, että onko tuo patja sopivan levyinen kahdelle, vai pitäisikö tehdä suurempi. Näyttää siltä, että vähän isompi se kyllä saisi olla.
Tildalla on oma makuuhuoneensa talon ensimmäisessä kerroksessa ja siitä näyttäisi tulevan myöhemmin näiden kahden yhteinen makuuhuone. Toistaiseksi Tuomas joutuu nukkumaan parvella lastensa kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti