Sivut

maanantai 29. huhtikuuta 2013

Hippipappa ja vähän muutakin

Harjoittelin jokin aika sitten tekemään talooni asukkaita Fimo massasta. No, eihän siitä oikein meinannut mitään tulla, kun en ollut koskaan työstänyt aiemmin kyseistä massaa enkä noin pieniä "ihmisiä". (n 14-15 cm). Muutaman tein kyllä lähes valmiiksi ja tänään kaivelin laatikosta tämän "Hippipapan" ja tein sen viimein ihan valmiiksi, eli se sai ensin vartalonsa ympärillle (piipunrassin lisäksi) "vartalosukan" vaaleanpunaisesta trikoosta. Sitten ompelin papalle vaatteet ja vielä lopuksi kengätkin, kun tuosta nahkaliivin tekemisestä jäi pikkupaloja nahkaa. Tässä tämä Hippipappa nyt sitten esittäytyy:

En tiedä, onko minun kamerassa jotain häikkää, vai eikö tuo valo vain riitä vieläkään näillä leveysasteilla, kun en saa kunnon kuvia nykyään... Tässäkin papparainen joutuu seisomaan ihan ikkunalla, kun tuolla nukketalossa otetut kuvat ovat aivan surkeita, epäselviä  jne.

Posti toi muuten tänään myös nukkiskirppikseltä ostamani  hienon vitriinin Madden taloon. Se sopii todella hyvin sinne. Tarkoitin sen ruokasaliin, mutta nyt aluksi se saa olla olohuoneessa, koska ruokasalissa ei ole vielä mitään tällä hetkellä. Se aiemmin tekemäni pöytäkin hajosi, kun vasaralla vähän paukuttelin yläkerran lattiaa ja se vähän lipsahti :(

Mutta ei hätää mitään, ruokasalin lattiakin täytyy ihan ensiksi laittaa, tai siis päällyste siihen, ennenkuin mitään huonekaluja sinne aletaan laittamaan.

Sitäpaitsi se vitriini sopii tällä hetkellä oikein hyvin olohuoneeseenkin, kun sielläkään ei ole liikaa tavaraa... vielä :)

 Tässä se hieno vitriini nyt nököttää... Odottaa vaan tavaraa sisäänsä

Tämä kuva on niitä epäselviä hämäriä ja kaikinpuolin huonoja eikä kehyksetkään sitä paranna, mutta laitoin sen nyt kumminkin, kun siinä on muutakin uutta, kuin hippipapan asu. Nimittäin olen vallan unohtanut kertoa, että sain viimein tuon sohvankin päällystettyä, kun nukkiskirppikseltä tilaamani lähetys kankaita saapui muutama päivä sitten. Beigen väristä aitoa verhoilusamettia oli juuri sellanen pala, että nippanappa sain tuohon sohvaan sen riittämään. Nojatuolit täytyy sitten tehdä jostain muusta. Niin ja onhan tuolla Tildallakin uusi mekko samassa paketissa tulleesta kankaasta ja vielä Tuomaksen uusi paitakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti