Sivut

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Olohuone ja lastenhuone tapiseerattuna

Tapetoin eilen olohuoneen sitten uudelleen, koska tuo lahjapaperi, jota ensin käytin tapeettina, ei sopinutkaan sitten yhtään. Lisäksi se oli senverran ohutta, että rypistyi pahasti laitettaessa, eikä ne kaikki rypyt oienneet tapiseerauksen kuivuttuakaan. Otin kuitenkin kuvan siitäkin versiosta :), tässä:

 Vaikka Madde siis tykkää "bling blingistä" ja on melko romanttinen persoona, niin tämä kyllä oli vähän liikaa. Heijastelee valossa ikävästi, eikä näytä oikein luonnolliselta.
 No niin ja tässä lastenhuone. Arvatkaapa, huomasinko että tuo tapeetti (joka on myös lahjapaperista, mutta paksumpaa, kuin edellinen) on ylösalaisin, ennekuin vasta tästä valokuvasta?? NO EN! Vasta kun katselin näitä kuvia, aloin ajattelemaan, että miksi nuo kukat kasvavat varsi ylöspäin? Heheee... joo ja aurinko paistaa maanrajasta! Mutta mä olin kattonut vaan noita muumeja et ne on "oikeinpäin", vaikka itseasiassahan muumipeikko seisoo käsillään... No mutta; ei anneta tuon häiritä. Uusiksi en ala ottamaan ja piste.!!!!


 Kekkasin sitten, että tuota blingblingiä vois käyttää kuitenkin noissa kylpyhuoneissa, kun niihin tulee vain pieni ala sitä eikä valokaan osu noihin huoneisiin samalla tavalla. Niin ja kyllähän kylppärissä täytyy vähän lyxiä ollakin ;). Tässä kuvassa taloudenhoitajan huoneen perälle tuleva pieni oma kylpyhuone tapetoituna. Seuraavaksi seinät ympärille ja portaat yläkertaan ja sitten pääsee laittamaan seinät itse Wilhelminan huoneeseen.
Lähikuvaa  Wilhelminan vessasta ...
 Päivä on ollut pitkä ja raskas ja ilta alkaa hämärtää olohuoneessakin, jossa ei vielä ole valojakaan... Madde on väsähtänyt kaikesta touhusta ja ottaa pikku nokoset soffalla... Uusi tapeettikin on saatu "vedettyä" sen liian kimalteisen päälle. (todellakaan en saanut sitä irti joten liimasin vaan päälle uutta)Vielä ennen töiden lopetusta illalla, suunniteltiin keittiön hellan paikkaa. Olisko se tuossa nurkassa paras? Ainakin tuon uunin sytyttäminen onnistuu kun tuolla takana on tilaa kädelle. Nimittäin se katkaisin ledvalolle on takaseinässä. Tosin kaavailin palomuuriakin tuohon hella/uunirakennelman taustalle ja teenkin jonkinlaisen, koska eihän tulisija voi olla tapeettiseinässä kiinni :)

Mutta suunnitellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti