Sivut

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Muutama kuva talon remontista

Aurinkoista Sunnuntaita Villa Madeleinesta! Tänään kaikki lepäävät viikon uurastuksesta, mutta minä laitan muutaman kuvan katsottavaksenne. Nämä eivät ehkä ole mitenkään inspiroivia, mutta ajattelin että on mukava vähän dokumentoida sitäkin, miten talo muuttaa muotoaan Niemisten jälkeen.

Tapeettien repimistä. Ihan ensimmäinen homma oli kuitenkin se, että kaksikerroksisesta talosta tehtiin kolmikerroksinen. Huonekorkeutta siis madallettiin ja kaikki lattiat otettiin pois ja asennettiin uudelleen, lisäten siis kaksi lattiaa. Nyt neljän huoneen sijaan talossa on kuusi huonetta. (lisääkin saa kellariin ja ullakolle, jonne on kyllä vaihtoehtoinenkin suunnitelma kattopuutarhasta) Vasemmalla oleva huone on makuuhuone.
 Tässä kuva tulevasta ruokasalista. Kuten näkyy, maalia ja tapeettikerroksia on ehtinyt tulla tähän taloon vuosien kuluessa kuin oikeilla ihmisillä ikään :)Tähän tulee lastenhuone ja kylpyhuone

 Ruokasalin seinät on jo tapetoitu, mutta lattiapäällyste puuttuu, samoin katto pitää maalata ja asentaa kaiteet tuohon portaikon yläreunaan.
  Sisääntulohalli, johon on nyt jo rakenneltu vähän lisääkin, eli tuonne takaseinälle tulee portaikko yläkertaan, jonka aukko kuvassa näkyykin. Portaikon eteen oikealle tulee taloudenhoitajan kammari ja vasen puoli tilasta jää eteishalliksi.

 Olohuoen ennen tapetointia, pian voin lisätä kuvan tapetoidustakin, koska tein sen eilen illalla. Tosin en ole tyytyväinen siihen, joten katsotaan, meneekö vielä uusiksi...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti