Sivut

torstai 17. tammikuuta 2019

Vihdoinkin!

Nimittäin sain vihdoinkin aikaiseksi ottaa laatikosta nuo 1:12 talon tavarat ja nostaa muutenkin talo sellaiselle paikalle, jossa sitä on helppo jälleen rakennella valmiimmaksi. Sain oikein innostuksen puuskankin siinä. Päätin, että jalkapuoli Helena ei enää tule asumaan tähän taloon, vaan hän on muuttanut muille maille parantelemaan itseään.  Nyt taloa isännöivät ja emännöivät Unto ja Kaarina, jotka ovat joskus aiemminkin jo olleet mukana tarinoissani. Ainakin siellä majatalossa.
Mutta koska halusin tuon Emman ja Tuomaksen taas vaihteeksi jonnekin myös asumaan ja mukaan tarinaan, niin päätinkin, että Kaarina ja Unto saavat laittaa kaksi huoneistaan vuokralle. Ensin meinasin, että talosta tulisi sellanen "Bed and Breakfast" paikka, mutta muutin mieleni ja päätin ottaa vuokralaiset.
Siitäpä sitten innostuinkin ensimmäisenä tapiseeraamaan ullakon kaksi huonetta. Toinen tuli Kaarinan ja Unton makuuhuoneeksi, koska keskikerroksen aiempi makuuhuone oli mielestäni liian pieni parisängylle, vaatekaapille ja muulle, mitä halusin huoneeseen laittaa. Siksipä he nukkuvat nyt kolmannen kerroksen huoneessa. Tässä ensin kuvat siitä huoneesta. Paljon on vielä puutteita, mutta nyt on "pää auki" ja "intoa piukassa", joten eiköhän se siitä...
 Olen etsinyt Pinterestistä erilaisia tapettimalleja ja tulostellut niitä. Tykkään tästä tapetista tosi paljon.

Vaatekomeron ovien nupit ovat jossain kadoksissa ja niihin pitäisi nyt löytää jotkut kivat nupit tai vetimet.

Kuvat ovat hieman epätarkkoja, koska valoa ei ole nyt riittävästi.
 Tuo ystävältäni aikoinaan lahjaksi saatu ompelukone (ulkomaan tuliaisia, en muista oliko Bulgariasta vai mistä) löysi paikkansa täältä.
Kaarina harrastaa ompelemista ja talossa ei nyt näyttänyt olevan muualla oikein tilaa tälle hienoudelle.
Eilisen päivän askartelin kirjoja. Sekä olohuoneen kirjahyllyyn, että Emman huoneen hyllyyn.
Tuossa Kaarinan yöpöydälläkin on yksi kirja, jota hän lueskelee iltaisin nukkumaan mennessään. Ja tässä sitten Emma jo omassa uudessa vuokrahuoneessaan. Ihanat uudet tapetit ja valmiiksi kalustettu huone. Emma voi nyt hommata itse lisää mieleisiänsä tavaroita. Kirjansa hän on jo lähes kaikki saanut hyllyyn paikoilleen. Emma käy töissä kirjakaupassa ja hän ostelee paljon kirjoja ja lukee paljon.Laitan tähän vielä muutaman kuvan talon kylpyhuoneesta. Loput huoneet esitellään seuraavalla kerralla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti