Sivut

sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Jouluvieraille vaatetta

Eilen illalla istuessani telkkarin äärellä ja funtsiessani tuota isoa taloa ja koko muotinukkeyhteisöäni, päätin, että nyt otan kaikki laatikoista pikkuhiljaa ja herätän henkiin... vaatetan ja luon niille elämäntarinoita ja tapahtumia sillä aikaa, kun talo pikkuhiljaa sitten valmistuu. Koska kaikilla ei ole kunnon vaatteitakaan ja koska on talvi ja koska on tulossa joulu ja vielä kihlajaiset (Sofia ja Leevi) niin ajattelin, että joka ilta kun katon telkkaria, voisin virkata, neuloa tai ommella jollekin nukelle jonkin pienen vaatekappaleen tai asusteen.
Ensimmäisenä saikin Maryann (joka esiintyy kyllä ihan sivuroolissa toistaiseksi mun tarinoissani) tuollaisen pikku boleron puuvillalangasta virkattuna kakkosen koukulla. Hihat tuli kyllä hieman liian leveät, mutta kyllä tuo kelpaa.
En ole oikein näitä My Scene nukkeja ottanut mukaan (niitä on mulla vain kaksi) kun niillä on niin isot päät noihin muihin verrattuna, mutta nyt ne on alkaneet näyttää mun silmissä niin söpöiltä, että otankin ne ihan osaksi yhteisöä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti