Sivut

tiistai 29. marraskuuta 2016

Ruokailuryhmän kunnostusta..

Eilisestä postauksesta jäi kokonaan pois olohuoneen järjestyksen muuttaminen ja ruokailuryhmän kuvat maalatuista kalusteista.
Tosin kaikki on vieläkin kesken, mutta laitan nyt suuntaa antavan kuvan tähän. Vaihdoin siis olohuoneen järjestystä siten, että ruokailupaikka tulee nyt siihen päähän huonetta, joka oli aiemmin oleskelutilana ja oleskelu siirtyy siis toiseen päähän. Tai oikeastaan siihen tulee vain kirjasto/lukunurkkaus ja olohuone telkkarinkatseluineen ym siirtyy kerrosta ylemmäksi. Koska tässä ei ole oikein enää tilaa sohvaryhmälle, niin laitan sitten vain pari kolme tuolia ja kirjahyllyn ja pienen "tupakkapöydän" :)


Kukapa olisi uskonut, että nämä kaksi kaunista naista, Helena ja Emma, jotka aikoinaan taistelivat samasta miehestä (Tuomas) voivat tänä päivänä istua näin ystävällisesti samassa tilassa jutustelemassa :)
Mutta niinpä vain ajat muuttuvat ja elämä kuljettaa ja nämä ovat nykyään oikein ystäviä keskenään.
Tässä he pohtivat Helenan talon uusia järjestelyjä. Emmalla on silmää sisustukselle ja hän auttaa Helenaa uuden järjestyksen luomisessa.

Jos saan nuo kalusteet vielä tänään maalattua loppuun ja ehkä vaihdettua uudet verhot ikkunaan (talviverhot noiden kesäisten pitsiverhojen tilalle) niin otan muutaman uuden kuvan ja lisään tähän samaan postaukseen myöhemmin. Nyt menen siis jatkamaan maalaushommia ja jätän nuo naiset suunnittelemaan... palataan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti