Sivut

maanantai 28. marraskuuta 2016

Mitä kuuluu Helenan taloon?

Vietin eilen koko päivän Helenan talon parissa. Piiitkästä piitkästä aikaa! Koko päivä. Välillä vain söin ja lämmitin oman tupani. :)
No, mitäkö sit sain aikaseksi?

Maalasin ne noin kaksi vuotta sitten Minimaailmasta tilaamani puuvalmiit kalusteet ja muutenkin  vähän tuunailin huoneita uuteen uskoon. Makuuhuoneen kalusteet saivat vihreä/valko/kulta värityksen. Kaikki maalit sattuivat vain olemaan täällä, joten käytin mitä oli ja lopputulokseen olen itse kyllä hurjan tyytyväinen. Ihan valmis tuo makuuhuonekalusteidan maalaus ei vielä ole, valkoinen ja kultaväri täytyy sivellä vielä toiseen kertaan ja kaapin nupit kiinnittää, niin sitten on valmista. Tai tietenkin sänkyyn tulee myös uusi päiväpeitto ja pari tyynyä.

Tein jopa nyt niin radikaalin päätöksen, että jatkuva kalusteiden paikkojen muutteleminen saa loppua ja varsinkin keittiössä liimasin kaikki kalusteet kiinni paikalleen. Niitä ei nyt sitten enää muutella. Ainoastaan tuo sininen kaappi tuossa on vielä irti, koska aion maalata sen toisen väriseksi ja ruokailuryhmää en liimaa kiinni, se saa olla irroitettava. Sitä voi sitten joskus vaihdella, kun sille päälle satun. :)
Alla toinen kuva keittiöstä salaman kanssa otettuna. Eteisessä vaihdoin punaisen seinänpätkän tapetin tuollaiseksi kuviolliseksi. Tuokin on oikeata tapettia ja tykkään nyt siitä, että on melkeinpä kivempi, kuin se voimakas punainen, joka tuossa portaikon seinässä ennen oli.
Vaihdoin myös maton eteishalliin, kun mielestäni tuo sopii nyt paremmin. Tai siis Helena tykkäsi niin ;-)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Tykkään itekkin. Kalusteita oli enemmänkin, mutta niistä kuvia sitten myöhemmin...

   Poista
 2. Huomaan omassa nukkekodissa saman, jossain vaiheessa kyllästyy sisustukseen ja monet asiat menevät uusiksi. Niin kuin oikeassa elämässäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Ingi. Joo, mulla tahtoo olla omassakin huushollissa niin, että kalusteet pyörii ympäriinsä, eikä pysy paikoillaan :)

   Poista