Sivut

lauantai 6. helmikuuta 2016

Kaikki nukketalot samaan blogiin

Poistin kaikki muut nukketaloaiheiset blogini, paitsi tämän ainoan ja alkuperäisen "Boulevard de la Madeleinen". Olkoonkin, että talot ovat eri kokoluokkaa, ne sijaitseva kuitenkin samalla kadulla, joten kerron niistä kaikista täällä.
Helenan talo, joka on taloistani pienin (1:12) on se, joka tulee olemaan lähiaikoina eniten ehkä esillä, koska aion viimeinkin panostaa sen valmiiksi saattamiseen.
Sisustus muuttuu nyt modernimmaksi, mutta pikkuhiljaa, niin että ujutan sekaan uusia huonekaluja ja tavaroita sitä mukaa kuin saan niitä tehtyä ja siirrän vanhat "vintille" odottamaan Kaarinan ja Unton talon valmistumista. Heille sitten aikanaan tulee perinteisempi ja vanhanaikaisempi sisustus.
Muistin virkistämiseksi ja koska Helenan talon blogia ei siis enää ole erikseen, tässä muutama kuva talosta tällä hetkellä. Ja mä todellakin toivon, että saan tämän pian muuttumaan hieman toisenlaiseksi. En oo siis tosiaan saanut edes pintakäsittelyä tehtyä noihin puuvalmiisiin huonekaluihin, joita oon tonne yli vuosi sitten tilannut Minimaailmasta.Helenan kotiapulaien Kaarina omassa huoneessaan 

Viimeisin omatekemä huonekalu on tämä nojatuoli. Jalat tosin puuttuu vielä.

Kylpyhuone, joka tulee säilymään suht koht näinVierashuoneessa Emma, joka oli joulun ajan Helenan talossa

Vierashuoneessa on ollut myös kerrossänky lapsia varten

Helenan makuuhuone. Vieraat Unto ja tämän pikkutyttö päikkäreillä 
Nämä kuvat otettiin joulun aikaan, kun Helenalla Ja Mikaelilla oli jouluvieraita. Oli Emma ja Tuomas, sekä Kaarina ja Unto pienen tyttärensä kanssa. Mutta nyt ovat kaikki menneet omiin koteihinsa ja Helena ja Mikael alkvat stailata kotiansa uuteen uskoon ja kohti kevättä.

2 kommenttia:

  1. ihania kuvia. Iloista Ystävänpäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle Taina kommentistasi ja ihanaa ystävänpäivää myös sulle <3

      Poista