Sivut

maanantai 15. lokakuuta 2018

Kuinka kauan siitä onkaan...


... kun viimeksi päivitin tätä blogia. Yli vuosi!
Nyt on taas sellanen fiilis, että tätä nukkisharrastusta pitäisi jatkaa, tai paremminkin elvyttää se uudelleen, koska kaikki on ollut jopa oikein laatikoissa ja poissa näkyvistäkin kauan.

Toissapäivänä kaivelin barbieyhteisön pois laatikon uumenista ja panin heidät kaikki riviin seisomaan ja tutkailin ja tarkastelin heitä, muistellen samalla heidän "elämäänsä" ennen tätä pitkää taukoa.
Minkälaisia perheitä olin heistä muodostanut, mitä he touhusivat, oliko heillä konkreettinen koti jossain vai olivatko vain statisteja....

No, jos olet joskus lukenut blogiani, sinulle saattaa olla tuttuja Sofia, Sanna ja Iina, joiden elämää olen ehkä eniten kuvannut ja kuvaillut. Heille olen myöskin rakentanut kodit ja perheetkin aikanaan, mutta mitään niistä ei ole enää jäljellä. Tai on, huonekaluja ja sisustustavaroita, joita voin käyttää uudessa talossa, jota tässä suunnittelen.

Olen niin monta kertaa jo vaihtanut suunnitelmia ja henkilöhahmojakin, että ehkä nyt mennään eteenpäin vain sillä ajatuksella, että aika virtaa ja ihmiset kasvavat ja muuttuvat. Eli mennään samoilla tyypeillä, mutta hypätään vuosia eteenpäin viimeisimmistä tilanteista jokaisen kohdalla.

Otetaan nyt ensin vaikka Åströmien perhe, joka on nk. uusperhe, johon kuuluu äiti Sanna ja hänen kaksostyttärensä Pia ja Petra, isä Peter, joka löysi pienen poikavauvan sen sairaalan ulkopuolelta, jossa työskenteli lääkärinä. Sanna ja Peter adoptoivat pojan ja nimeksi tuli Patrick.
Pia ja Petra olivat eskarilaisia edellisissä postauksissani. Nyt heistä on tullut jo nuoria naisia, he ovat 16 vuotiaita ja käyvät lukiota. Asuvat nykyisin enimmäkseen isänsä luona ranskassa ja käyvät siellä koulua, mutta kaikki lomat ja kesälläkin vähän pidempään viettävät äidin ja Peterin ja pikkuveljen luona. Patrick poikakin on jo 10 vuotias ja käy peuskoulua.

Tässä aluksi muistin virkistämiseksi kuvia "10-vuoden takaa" :) jolloin Peter ja Sanna aloittelivat yhteistä taivaltaan Sannan pienessä talossa ja tytöt kävivät esikoulua.


Peter paistaa munkkiraudalla munkkeja, on päiväkahvien aika.

Sanna kehottaa Petraa ottamaan isin hatun pois päästään ruokapöydässä

Patrick vauva on saapunut taloon

Sanna nukuttaa Patrickia ja on nukahtanut itsekin

Tytöt kummastelevat uutta pikkuveljeä, kisskin on utelias hänestä

tytöt suihkussa

Pia (edessä) ja Petra


No niin, siinä oli katsaus menneeseen. Mitä heille kuuluu nykyään? Tässä muutama kuva siitä...
Peter ja Sanna Åström nykyisin :) 

Sannan tyyli on erittäin naisellinen ja vähän "bling bling"
Pia ja Petra kuvattiin tänään ulkoilemassa, kun he ovat syyslomaa viettämässä suomessa äidin ja Peterin luona. Patrick poikaa ei vielä saatu kuviin, kun hän on parhaillaan leirikoulussa, mutta lisätään hänet myöhemmin tähän postaukseen myös :) .

Nyt siis Pia ja Petra:
Pia on tuo pienemmän kokoinen punaisessa hupparissa. Vaikka tytöt ovat kaksosia, niin he ovat kasvaneet eri kokoisiksi ja eri näköisiksi. Pia on räväkämpi "rokkimimmi" joka on mukana eräässä koulun bändissä ja hänellä on siellä poikaystäväkin. Petra taas on hiljainen runotyttö, enemmän omissa oloissaan oleva ja tykkää pukeutua naisellisemmin, kuin Pia, joka käyttää paljon farkkuja yms. Katsotaan nyt, mitä tytöt saavat aikaan aina silloin, kun ovat vierailulla täällä suomessa.
Pia

Petra








1 kommentti:

  1. I'm usually to blogging and i actually recognize your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your website and maintain checking for brand spanking new information. casino games

    VastaaPoista