Sivut

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Sunnuntain saavutuksia

Olen koko ikisen päivän istunut sisällä ja miettinyt tätä katuani ja sen taloja ja asukkaita. Tai no, en ole istunut koko aikaa, läheskään, Olen myös teputtanut ympäri ämpäri tätä pientä 47 neliön kaksiotani ja etsinyt Sofian vaatteita! Nyt olis tarvittu askelmittaria mittaamaan, kuinka monta kilometriä tuli käveltyä täällä sisällä. Eikä niitä vaatteita löytynyt. en voi käsittää, mihin olen sellaisen läjän vaatteita hukannut. Vaikkakin ne on pienempiä, kuin omani, niin ei suinkaan näkymättömiä -paitsi että nyt ovat, kun niitä ei näy.
Se siitä, mutta jotain uuttakin sentään syntyi. Samalla, kun mietin Sofian elämää ja asuntopulmia ja sitä, että haluaisikohan Sofia aloittaa ihan oman blogin pitämisen vai kenties oman facebook sivun, niin olen väsännyt hänelle uuden nahkahameen ja kaksi laukkua.

Sofia on koulutukseltaan arkkitehti ja hänellä on huomenna työhaastattelu eräässä arkkitehtitoimistossa. Jos Sofia saa paikan, niin täytyyhän hänellä olla edustava vaatevarasto, eli lisää on tulossa :)
Niin, mistäs tuo arkkitehtijuttu tähän nyt tupsahti.
No, ans ku mä kerron...  tein itse testin netissä ja sain tulokseksi, että olisin arkkitehti ja siitä muistui mieleeni, että oikeissakin ammatinvalintatesteissä se on ollut yksi varteenotettavimmista vaihtoehdoista itselleni, vaikkakaan en oikeasti ole mitään sinnepäinkään.... mutta halusin yhtäkkiä ottaa sen tähän tarinaan mukaan, varsinkin kun Sofia nyt suunnittelee omaa tulevaa kotiaan, että minkälainen se olisi ja tekisikö sen itse, vai mikä asumismuoto tulisi kyseeseen.
Mutta asiaan.
Olisikohan jo aika esitellä ne tämän päivän saavutukset :) Tässäpä nämä:
Olen löytänyt Pinterestistä monia todella kivoja kaavoja sekä vaatteisiin, kenkiin, hattuihin, että laukkuihin. Ja vieläpä suurin osa vanhoja, 60- ja 70- luvun kaavoja, jotka ovat ihan nappiin Sofian tyyliin. Tänään tein tosiaan kaksi laukkua ja hameen. Etualalla olve musta olkalaukku on keinonahkaa, mutta Sofian käsivarrella oleva ruskea on aitoa nahkaa, josta laitoin sen pintanahkapuolen sisäänpäin ja mokkaisen puolen päällepäin. Näin tuli samalla kaavalla kaksi vähän erilaista laukkua ja myöhemmin aion tehdä vielä muunneltuja malleja samalla kaavalla.


Hame on myös keinonahkaa ja erittäin helppo toteuttaa yhdellä kaavanosalla.

Kelpaisikohan tämä asu huomenna työhaastatteluun, vai onko hame liian lyhyt ja provosoiva? Miettii Sofia. 

Hei, löytyi kuitenkin pussillinen viimetalvisia neuleita! Onneksi, sillä ilmat alkavat olla aika viileitä jo. Tämä neuletakki on osa neuleiden sarjaa samasta langasta. Settiin kuuluu hameita ja yksi leninkikin ja kaikkia voi yhdistellä keskenään.
Nyt menen miettimään että miten Sofia tästä jatkaa, aloittaako oman facebook sivun, vai jääkö tänne kertoilemaan tarinoitaan ja olemaan osa Bulevard de la Madeleinen yhteisöä. Huomenna se kuullaan, samoin kuin se, että saiko hän työpaikan. :) See You soon!

2 kommenttia:

  1. Ihana! Varmasti saa töitä - hame oli just sopiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria :) toivotaan niin, että työpaikka tulee, jotta saa sen asunnon itelleen hankittua :)

      Poista