Sivut

tiistai 10. joulukuuta 2013

Mitä kuuluu Sandralle ja Henrikille?

Eipä ole tullut pitkään aikaan kerrottuakaan barbitalon kuulumisia. Ja siellähän sitä vasta tapahtumia on ollutkin, vaikka minä en ole ollut paljon missään tekemisissä heidän kanssaan. Tai no, senverran, että revin tuossa syksyn mittaan jälleen kerran tapetit kahden huoneen seinistä ja lattiatkin molemmista. Se on nääs sillälailla, että mitä enemmän näiden talojen kanssa tässä värkkää, niin sitä kriittisemmäksi tulee oman työnjälkensä suhteen, eikä aiemmin hyvältä tuntunut ratkaisu enää olekaan mitään ja sitten pitää taas muuttaa kaikki... *syvä huokaus*

No, en nyt ala esittelemään repimiäni kohteita, enkä taloa sinänsä lainkaan, mutta on oikeus ja kohtuus, että tämäkin pikku perhe saa vähän "julkisuutta" välillä.
Niin, siis tämä pari, Sandra ja Henrik onkin päässyt yllättämään meidät kaikki, kun ovat saaneet olla "oman onnensa nojassa" jo pitemmän aikaa.
He asuvat "Kaappitalossa" Bulevard de la Madeleinella, muutaman korttelin päässä majatalosta. Asunto on ihan liiian pieni ja vaivalloinen sisustaa ja haaveilenkin koko ajan suuremmasta talosta heille.

Pikkuhiljaa tähänkin perheeseen on kertyntyt tavaroita, joita olen silloin tällöin ostellut Facebookin nukkekotikirppikseltä.
No niin, jospa sitten muutama kuva niistä tavaroista, joita heille on viimeaikoina hankittu.
Aloitetaan vaikka ihan viimeisimmästä. Eilen posti toi pussillisen keittiötarvikkeita. Näitä ei ole vielä edes järjestetty keittiöön, kun se on kuin pyörremyrskyn jäljilta niiden kahden remontissa olevan huoneen johdosta.
Tämä kuva on saattanut olla esillä jo aiemminkin, mutta laitan sen nyt kuitenkin. Sain alkusyksystä ystävältäni paketin, jossa oli kaikki nämä astiat ja vielä muutakin. Loistavaa, ihanaa, tykkään näistä tosi paljon.

 Yllätys yllätys; Sandralla ja Henrikillä on vauva! Eikä vain vauva, vaan myös parivuotias tytötyllerö! Mitä mitä? Missä välissä nämä on tehty? Nooh, saduissa ja tarinoissa aika on aika suhteellinen käsite -niinkuin se muuten on ihan oikeastikin- ja niin nyt vain on, että tarina näiden kahden osalta on edennyt meidän sitä huomaamatta aimo harppauksin eteenpäin. Nyt tästä eteenpäin tämä on nelihenkinen perhe ja osa remonttia on juurikin lastenhuoneen perustamista ja sen sellaista. 
 Mutta esitelläänpä lapsukaiset: vanhempi lapsi on tyttö, 2,5 v ja nimeltään  Sofia. Hänellä on kuvassa serkultaan Pialta peritty mekko, koska en ole ehtinyt tehdä Sofialle yhtään omia vaatteita, sen enempää, kuin pikkuveikka Sebastianillekaan, joka on puolivuotias pojanpallero. Tämän vauvan ostin myös hiljattain nukkekotikirppikseltä. Enempää lapsukaisia en halua tähän perheeseen, enkä ehkä noihin muihinkaan... Henrikin sisarella Lenallahan on kaksostytöt Pia ja Petra jo ennestään.Että tallaisia uutisia barbitalosta, jota lähen nyt myös päivittämään kiireellä kohti joulua, jota siellä kovasti valmistellaankin. Viimeisimpiin hankintoihin kuuluu myös nämä keittiöastiat, joita myöskään ei ole vielä esitelty aiemmin,  vaikka ne ovat tuolla olleet jo jonkin aikaa... 
Näihin näkymiin ja näihin tunnelmiin ja pian palataan myös tämän talon touhuja kertomaan. Sormet syyhyävät jo tekemään vauvalle vaatteet ja Sofialle mekkoja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti