Sivut

keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Syyskuun loppupuolella Ellenin asunnolla...

Ilma on viilennyt aika lailla, öisin on ollut jopa hallaa ja Sandra on nostanut mökillään kasveja maasta. Tänään hän on päättänyt lähteä kaupunkiin katsomaan miten Ellenin asunnon remontti sujuu ja mitä siellä on saatu aikaan. Samalla hän voi viedä korillisen vihanneksia Ellenille ja lapsille. Sandra tietää, että Ellenin kummilapset Pia ja Petra ovat olleet Ellenin luona jo viikon ja jatkavat vielä toisenkin viikon, lasten äidin Lenan lomaillessa ulkomailla.

 Sandra on pukeutunut uuteen villakankaiseen jakkuunsa ja farkkuihin ja lähdössä kotimökiltään. Taustalla viittä vaille valmis sänky, josta puuttuu enää punoskoristelut päädyistä.
 Kori on aika iso ja se on melkein täynnä ihania juurikasveja, sipuleita ja muutama hedelmäkin ...
Saapuessaan Ellenin talon luo, Sandra huomaa, että julkisivun kiviseinää on alettu tekemään. Isoista ikkunoista näkyy sisälle ja siellä näyttävät Pia ja Petra istuvan makuuhuoneen isossa nojatuolissa... lienevätkö odottamassa sadunlukijaa paikalle?
 Kun tytöt kuulevat ovelta Sandran äänen, he kipittävät äkkiä eteishalliin ja Petra haluaa ehdottomasti esitellä uutta pokkupyöräänsä, jonka on juuri saanut syntymäpäivälahjaksi. Pia ei halunnut uutta pyörää, vaan keinutuolin, jossa hän nyt keinuu...

Ellen on yläkerran keittiössä aloittelemassa tiskausta, joka toistaiseksi hoidetaan pesuvadin avustuksella... tiskikonetta metsästetään kuumeisesti...
Sandra toi tullessaan myös ison kimpun valkeita ruusuja omasta kukkamaastaan, piti kerätä kaikki pois pakkasten tultua... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti