Sivut

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Ellenin keittiössä

Sunnuntai oli kaunis ja aurinkoinen ja Ellenillä oli vieraita. Naapurissa asuva Nina ja käly Sandra olivat täällä ja auttoivat samalla Elleniä tuunaamaan keittiön kaappeja vähemmän punaisiksi. Kaapistot, hella ja jääkaappihan ovat Sandran ja Hendrikin vanhat, jotka nyt täytyisi saada "istumaan" jotenkin tänne Ellenin herkän romanttiseen tyyliin. 

 No, kätevät naiset keksivät, että ainakin vähän tuota punaisuutta, josta Ellen ei siis pitänyt, voi poistaa maalaamalla ovien keskustat samalla beigellä, jota on myös tuo uusi nikkaroitu hyllykin hellan ja seinän välissä. Siihen saatiin pikkuisen laskutilaa, jota tuolla ahtaassa keittiössä ei millään saatu hellan sivuille enenpää. Jouduttiin myös kääntämään uudelleen nuo kaapistot tuonne peräseinälle, koska niiden käyttö oli todella hankalaaa toisinpäin-


Ruokapöydälle jäi nyt hyvin tilaa ja tulevat ruokapöydän tuolitkin mahtuvat loistavasti. Ainoa, mikä tässä nyt enää huolettaa, on tiskauspiste/tiskikoneen paikka. Mihin sen saa mahtumaan? No, eiköhän sekin aikanaan selviä... Noita ahaa-elämyksiä kun tulee vähän väliä ja uusia ideoita pukkaa...
 Tässä vielä yksi uusi yksityiskohta keittiöstä. Ellen nikkaroi ihan itse itselleen tuollaisen telineen kauhoille, lastoille ja näkyypä siellä paistinpannukin roikkuvan sulassa sovussa muiden välineiden kanssa. Näin saatiin hyödynnettyä tuo turha aukko seinän ja kaapin välissä, johon ei oikein mitään muutakaan olisi mahtunut.


No niin, siinä on nyt se korillinen kasviksia, jonka Sandra toi Ellenille. Pitäisi varmaan alkaa säilömään niitä. Onneksi Ellenillä on nyt loistavan  iso jääkaappi ja pakastin, joten siellähän ne sitten säilyvät pitkään.

Illan jo pimennyttyä naiset siirtyivät keittiön tuunauksesta olohuoneen puolelle kahvittelemaan ja rupattelemaan. Siinä sitä vierähtikin niin pitkä aika, että Sandrakin jäi yöksi.

2 kommenttia:

  1. Hurmaava keittiö ja niin naisellista.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sirkkis. Joo, Ellen on erittäin naisellinen ja erittäin romanttinen persoona :)

    VastaaPoista