Sivut

perjantai 8. huhtikuuta 2016

Ompeluksia edelleen...


 Stella sai kivan kukallisen kesäkassin.
Alunperin meinasin tätä Annalle, mutta sitten ilmeni, että tämä sopi paljon paremmin Stellan tyyliin ja käteen, kuin Annalle.
Stellalla on nivelletyt raajat ja kassin sangat on severran lyhyet, että sitä pitää kantaa käsissä.
Annan käsissä taas ei kunnolla pysy mikään, joten hän tarvitsee laukun/kassin, jonka kantohihnat ovat senverran pitkät, että sitä voi vaihtoehtoisesti kantaa myös olalla, jolloin se pysyy kyydissä mukana sujuvammin.
Lisäksi tämä kangas sopi jotenkin ´Stellan väreihinkin mielestäni lopultakin paremmin kuin Annan... joten tämä typykkä saa nyt kanniskella tavaroitaan sitten tässä laukussa tämän kesän. On siihen kiva pakata vaikka uimapuku, pyyhe ja limsat ensikesän rantapäiviä vartenkin.
Mistähän keksisin Stellalle ja Jolinalle muuten polkupyörät? He kun olisivat kiva näky polkemassa tuonne kylän uimarantaan, kun molemmat ovat nivellettyjä, joten heidät saa hyvin pyörän selkäänkin. Hmmm ... täytyypä alkaa kehitellä.

Myös Annalle löytyi alushame tuolta valmiiden vaatteiden laatikosta. Tämä on ollut ennen erään toisen nuken yöpaita, mutta kun lyhensin sitä jonkunverran ja ompelin pitsin helmaan, niin se on ihan kelpo alushame arkipukujen alle Annalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti