Sivut

keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Sofian talossa viimeksi ...

Raakkasin vähän tietokoneella olevia kuvatiedostoja, niitä kun tuppaa kertymään ihan liikaa kaikenlaisia. Aluksi monetkin kuvat näyttävät niin kivoilta, että ne tulee säästettyä, mutta kun niitä sitten katsoo aikojen päästä, niin huomaa, ettei niissä ole mitään kiinnostavaa...
No mutta, nyt löytyi tämmönen kansio, johon olin kerännyt Sofian talosta kuvia sellasta kuvakirjaa varten. Olen jo yhden teettänyt eräässä valokuvafirmassa. Sen nimi on "Sofian tarina osa 1" ja nämä kuvat olin laittanut seuraavaa kirjaa varten otsikolla "Sofian tarina osa 2". Tuota kirjaa en kuitenkaan ole vielä teettänyt, eikä kuviakaan ole vielä tarpeeksi -siihen kaikkeen on edelleen syynä tämä maallemutto, joka on syynä niin moneen asiaan nukkeharrastukseni piirissä. Ei vaan ole yksinkertaisesti ehtinyt eikä jaksanut, kun yksin tätä mökkiä laittaa kuntoon ja elää kuin ennenmuinoin elettiin hah hah... eli kantaa vettä ja puita jne.
Mutta pitemmittä puheitta, lataan tähän nyt tuon kansion kuvat, vaikka ne on kyllä eri yhteyksissä olleet esillä jo aiemminkin, mutta niin kauan aikaa sitten, että tuskin kukaan näitä enää muistaakaan. Tässä nyt muutenkin alkaa taas elämä Bulevardilla elpymään, niin on ihan paikallaan muistella mieliin, että mitäs siellä Sofian talossakin oikeastaan olikaan ...
Ekassa kuvassa: Sofia istuu keittiössään syömässä. Tämä keittiö on niin pieni, että ruokapöytä ei kunnolla mahdu tuohon tilaan, vaikkakin siinä on ollut välillä suorakaiteen mallinen pöytä ja välillä jopa pyreä. Näissä kuvissa ruokapöydän virkaa toimittaa sivupöytä, joka on seinässä kiinni. Jakkara, jolla Sofia istuu, on puolivalmis.
 Ja mitäs se Sofia sitten syökään? No spaghetti annoshan hänellä näyttää olevan ja aikas tuhti sellainen :)
Vesipullo näyttää olevan kyytipoikana... ei kai raaski ihan viiniä arkiaterialla ...
Sofian makuuhuone

Sofian olohuone


Leipominen suunnitelmissa Eräänä päivänä Sofia sai paketin Karoliina Nenoselta. Siellä oli aivan ihania ruokatarvikkeita ja vähän muutakin.
Tuo leikkuulauta ja vihannekset, joita Sofia juuri työstää tuossa  ovat Karoliinan käsialaa ja samoin pöydällä oleva salaatti ja patonki.


 Paketissa oli vielä tämä kassi ja mitähän sen sisällä olikaan?

 Oi oi oi.. Marimekon ihana mekko!


ystävykset Sofia ja Iina
Jos kuvia katsoo tarkemmin, huomaa, että olohuoneen järjestys on muuttunut tässä vaiheessa toiseksi. Peter Åström kävi kyläilemässä Sofialla jossain vaiheessa ja sitä ennen Sofia oli kääntänyt huoneen tähän järjestykseen ja tämä on se lopullinen olohuoneen sisustus. Tai siis viimeisin... Keskilattialla ollut ruokapöytäkin meni takaisin keittiöön, mikä näkyykin tuossa jossain kuvassa.


3 kommenttia:

  1. Ihana keittiö, kiitos hienoista kuvista! On ihana kuulla kuvien tarinoita.

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos kiitos kiitos :) On myös ihana löytää täältä kommentti silloin tällöin :) Se antaa potkua kuvata ja kirjoittaa lisää :)

    VastaaPoista
  3. Uskomatonta, mä en ole nähnyt näitä aiemmin, kun olen sun blogissa eka kertaa, mutta aivan uskomatonta, joka kuva ja kaikki. Liityin muuten lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista