Sivut

sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Kylpyhuoneen laittaminen on alkanut

Jo aiemmin keväällä oli Sanna puhunut Peterille, että haluaisi kunnon kylpyhuoneen. Hän oli sitä jo niin pitkälle suunnitellutkin, että oli tyhjentänyt eteisen takana olevan makuuhuoneensa ja tilannut putkimiehen katsomaan, että kuinka iso homma se oikein olisi ja saisiko sinne ylipäätään kylppäriä. Saatuaan putkimieheltä lausunnon, Sanna päätti laittaa tuumasta toimeen. Hän oli tilannut laattoja ja muita tarvikkeita, mutta ei ehtinyt itse olla aloittamassa sen enempää remppaa, kun tuli lähtö sinne mummolaan tyttöjen kanssa. Nyt on sitten Peter ollut, sen lisäksi että itse nikkaroi keittiöön aputason, niin reilu ja reipas, että on hommannut miehen laittamaan kylppärin kuntoon. Peter ajattelee, että on kiva yllätys Sannalle, kun hän syksykesästä palaa takaisin kaupunkiin ja täällä on hieno uusi kylpyhuone ja keittiössäkin näyttää uudelta :)
Vielä ei ole kovin pitkälle ehditty, mutta aika kivasti alkaa jo hahmottumaan kylppärin kylpypuoli. Toiselle puolelle, sellasen sermiväliseinän taakse tulee kodinhoitotila pyykkikoneineen ja kuivausrumpuineen sekä silitystila.
(Peterhän ei siis asu (vielä toistaiseksi ainakaan :) ) Sannan luona, vaan hänellä on ihan oma "tohtorin asuntonsa", joka on ihan kuvitteellinen, enkä sitä aio tehdäkään.)
Kuvissa kylpypuolen aloittelua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti